Neymar Messit dicséri

2014. September 14. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Neymar
Az Athletic Bilbao ellen két gólt szerző Neymar argentin csapattársa érdemeit emelte ki, a brazil mindkét gólját Lionel Messi készítette elő.

 

A Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában az Athletic Bilbaót fogadta új mezében, de a jelek szerint eleinte még nem hozott szerencsét a sárga-piros szerelés, ugyanis Luis Enrique gárdája az első félidőben nem tudta feltörni a vendégek védelmét. A katalánok a második félidőben Lionel Messi és Neymar összjátéka után kerültek előnybe, a brazil támadó a 79. percben szerzett előnyt. A két klasszis néhány perccel később el is döntötte az összecsapást, ismét az argentin juttatta helyzetbe Neymart, aki beállította a 2-0-s végeredményt.

“Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült nyerni, és elégedett vagyok a két gólommal. De nem szabad elfelejteni, hogy Messi egy igazi világsztár” – mondta az argentittől két gólpasszt kapó brazil.

Neymar azt is elismerte ugyanakkor, hogy a csapatnak nem volt könnyű dolga feltörni a bilbaói védelmet.

“Fel voltunk rá készülve, hogy egy kicsit szenvedni fogunk, de tudtuk kezelni a helyzetet, és hogy hogyan kell eldönteni a meccset” – jelentette ki Neymar.

A Barcelona szerdán az APOEL-t látja vendégül a Bajnokok Ligájában: a hazai győzelem oddsa 1.062, a döntetlenre 13.00, a vendégek sikerére 29.00 a szorzó. A ciprusi gárda a hétvégén szintén nyert, 1-0-ra verte az Ermist.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply