Kezd összeállni a Marseille

2014. September 14. Sunday in Egyéb, Hírek

Dimitri Payet
A kezdeti nehézségek után úgy tűnik, kezd összeállni a francia Ligue 1-ban szereplő Olympique Marseille gépezete. Marcelo Bielsa legénysége vasárnap az Evianhoz látogat.

 

Kinevezésekor Bielsa egy 12 névből álló listát adott oda a klub vezetőinek, de ebből egyetlen játékos sem lett az OM labdarúgója. Dóriát a Botafogótól az utolsó pillanatokban szerezte meg a dél-franciaországi együttes, de a belső védő leigazolása eredetileg nem is volt tervben. Így vágott neki az új szezonnak a Marseille, amely az első két fordulóban csak pontot gyűjtött, de legutóbbi két bajnokiját már megnyerte, ráadásul az öt rúgott gól mellett egyetsem kapott.

A nyáron többek között érkezett a Rennes szélsője, Romain Alessandrini, egy belga csatár Michy Batshuayi személyében, valamint egy marokkói karmester, Abdelaziz Barrada. Bár Bielsa nem őket szemelte ki az átigazolási időszak elején, végül szerződést ajánlott nekik, és mind a hárman gyorsan és jól be is illeszkedtek a csapatba.

Ami a védelmet illeti, Jeremy Morel és Nicolas Nkoulou a védelem tengelyében eddig megbízhatóan teljesített, így a brazil U21-es válogatott Dóriának vélhetően még várnia kell egy darabig, míg megkapja a bizonyítási lehetőséget.

“Az OM bebizonyította, hogy nagyon szeretne engem szerződtetni” – mondta a védő a liga hivatalos honlapjának. “Az ügynökeim több héten keresztül egyeztettek a marseille-i klubbal, és miután egy ötéves szerződést ajánlottak, nem tudtunk rá nemet mondani. Úgy érzem, jó döntést hoztam.”

Az Evian négy fordulót követően még csak egy pontot gyűjtött, így seregható a húszcsapatos bajnokságban. Tavaly a Marseille 2-1-re nyerni tudott vendégként, de otthon is győzött két góllal.

Az Evian győzelmét 4.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.10, a vendég Marseille sikerére pedig 2.05 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply