Bruce szerint tiszteletlen a brit media

2014. September 14. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Steve Bruce
Steve Bruce, az angol Premier League-ben szereplő Hull City menedzsere szerint tiszteletlenek azok az emberek, akik arról beszélnek, hogy ő lesz Alan Pardew utódja a Newcastle United kispadján.

 

A Newcastle pocsék formában van, a 2014-es esztendőben eddig még csak öt bajnokit nyert meg. A hétvégén a Southampton vendégeként kapott egy négyest a United, és a “szarkák” szurkolóinak egy csoportja már most követeli Pardew távozását. A brit sajtóban már az utódját is tudni vélik, Mike Ashley tulajdonos állítólag Bruce-t akarja a jelenlegi szakember helyére kinevezni.

A Hull menedzsere azonban hallani sem akar erről, annak ellenére, hogy gyerekkorában nagy Newcastle-drukker hírében állt.

“Nagyon tiszteletlennek tartom azt, hogy az én nevem egy olyan csapat kapcsán merül fel, amelynek állandó menedzsere van” – mondta a korábban a Sunderlandet is irányító Bruce. “Én nem is törődöm ezzel, csak a hétfői, West Ham United elleni bajnoki lebeg a szemem előtt.”

Bruce tudja, Pardew most nincs könnyű periódusban, hiszen komoly veszélyben van az állása, de bízik abban, hogy kollégája minél hamarabb visszatér együttesével a helyes útra.

“Azok után, ami velem történt a Sunderlandnél, teljesen tisztában vagyok Alan helyzetével is a észak-keleti régióban” – tette hozzá. “A Hull azonban más klub, hiszen itt még csak két éve vagyok, de megkaptam a lehetőséget a csapatépítésre, és úgy érzem, jó úton járunk.”

A Hull City győzelmét 2.15 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a vendég West Ham United sikerére pedig 3.80 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply