Az Espanyolt fogadja a Valencia

2014. September 14. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Dani Parejo
Nem számít könnyű összecsapásra az Espanyol ellen a Valencia trénere, Nuno – a “denevérek” a spanyol La Liga 3. fordulójának keretein belül fogadják a katalán együttest.

 

Két meccs után a Valenciának egy győzelme és egy döntetlenje van, és egy újabb siker esetén a forduló végén a második helyen állna a Barcelona mögött. Az Espanyol idén még nyeretlen, hiszen az első körben döntetlent játszott, majd kikapott hazai pályán 2-1-re a Sevillától. Nuno szerint azon a meccsen a barcelonaiak kifejezetten jól játszottak, éppen ezért a Mestallában nem számít könnyű találkozóra.

“Nagyon is jó meccset játszottak a Sevillával, nem voltak alárendelt szerepben” – mondta a 40 éves szakember a találkozó előtti sajtótájékoztatón. “Egy erős Espanyolt láttam az előző fordulóban, amely keményen letámadott. Még ha egyik legjobbjuk, Felipe Caicedo nem játszhat, akkor sem veszítenek sokat, hiszen sok jó játékosuk van.”

A Valencia az előző fordulóban a Malagát verte a Mestallában 3-0-ra, de Nuno szerint az sem volt egy könnyű összecsapás, hiszen előbb ki kellett húzni az ellenfél méregfogát, együttese csak azt követően tudott saját stílusában játszani. A szakember hozzátette, játékosai az edzéseken nagyon keményen dolgoznak, éppen ezért nem vár más eredményt, mint hazai győzelmet.

“Ha fokozod a munkát a tréningeken, keményen küzdesz a csapattársaid ellen, akkor a bele fektetett energia később meg fog térülni” – magyarázta. “Mindenki odateszi magát, és én ezt így tartom normálisnak, egyetlen esélyt sem akarok tőlük elvenni, hiszen tudják, ennél még sokkal jobbak lehetünk.”

A Valencia győzelmét 1.57 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.80, a vendég Espanyol sikerére pedig 6.00 az odds.

Forrás: Unibet

Leave a Reply