Mexikó történelmet írna

2014. June 13. Friday in Hírek, Világbajnokság 2014

Carlos Pena
A mexikóiak rendre jó teljesítményt nyújtanak a világbajnokságokon, de az egyenes kieséses szakaszban korábban nem volt szerencséjük.

 

A mexikóiak utoljára 28 évvel ezelőtt jutottak be a negyeddöntőbe, azóta többször is nyújtottak kiemelkedő teljesítményt a csoportjukban, de a végjátékra nem értek oda. Ez most megváltozhat, legalábbis a veterán csapatkapitány, Rafael Marquez szerint, aki azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy a döntőig meneteljen együttese.

Ehhez először a csoportból kellene továbbjutni, ami már önmagában nehéz feladatnak tűnik, Brazília, Horvátország és Kamerun mellől.

“Óriási lehetőség a játékosok számára a vb, mindenki szeretné megmutatni, hogy magas szinten tudunk teljesíteni. Erős keretünk van, és mindenki hisz benne, hogy egészen a döntőig menetelhetünk és történelmet írhatunk ezen a vébén” – fogalmazott Marquez.

A mexikóiak a selejtező sorozatban meglehetősen hullámzóan teljesítettek, és a vb-t megelőző felkészülési meccsek sem sikerültek a legjobban, a bosnyákok és a portugálok is legyőzték őket.

Miguel Herrera szövetségi kapitány azt emelte ki, hogy játékosai elképesztően keményen dolgoztak azért, hogy jól szerepelhessenek a vébén, és a focisták akarása a legerősebb riválisok ellen is esélyessé teszi együttesét.

Arra, hogy Mexikó továbbjut az A-csoportból, 2.10 az odds, míg csoportgyőzelmére 13.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply