Az angolok tartanak az időjárástól

2014. June 13. Friday in Hírek, Világbajnokság 2014

Gary Cahill
Az angol válogatott az olaszok ellen kezdi meg szereplését a világbajnokságon, a keret tagjai egyelőre nem annyira a riválisoktól, mint az ismeretlen éghajlattól tartanak.

 

Az angolok csütörtökön áttették a székhelyüket Manausba, első csoportmeccsük helyszínére. Ettől a várostól tartanak leginkább az európai csapatok, itt a legmelegebb a levegő és a legnagyobb a páratartalom is, ami egy Angliában edződő játékost komoly kihívás elé állhat. Az angolok megpróbáltak a lehető legjobban felkészülni a manausi időjárásra, Algarvében, Miamiban és Rióban készültek az elmúlt időszakban, a játékosok kedd óta malária elleni tablettákat is szednek.

“Nem igazán tudjuk, mire számíthatunk, bár igyekeztünk felkészülni a nagy páratartalomra. Hasonló körülmények között edzettünk az elmúlt hetekben, az akklimatizáció volt a legfontosabb feladatunk eddig. Úgy gondolom, ennél jobban nem készülhettünk volna fel a körülményekre.

A csütörtöki megérkezést követően Roy Hodgson úgy döntött, nem a meccs helyszínén tart edzést, hanem inkább a hotelban mozognak a játékosok. Az olaszok csak a meccs előtti estén érkeznek meg Manausba.

Cahill hozzátette: nagyon várta a két évvel ezelőtti Európa-bajnokságot, de a torna előtt nem sokkal megsérült, ezért nem lehetett ott a csapattal a viadalon. Az idei vébét ezért a társainál is jobban várta, keményen dolgozott a csapatba kerülésért, és úgy érzi, hogy megfelelő erőállapotban várja a meccset.

A szombati találkozón az angolok győzelmére 3.00 az odds, a döntetlenre 3.00, az olaszok diadalára 2.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply