Vb-címet várnak maguktól a németek

2014. June 13. Friday in Hírek, Világbajnokság 2014

Andre Schurrle
A németek a közvélemény szerint esélyesként utaztak el Brazíliába, és hasonlóan vélekednek a Mannschaft tagjai is.

 

A német válogatott már az előző világversenyeken is favoritként vett részt, de azokon végül lemaradt az aranyéremről. Most újra a legesélyesebbek között említik Joachim Löw csapatát, és maguk a játékosok is kellő önbizalommal utaztak el Brazíliába.

Andreas Schürrle, a válogatott támadója első világbajnokságán vesz részt, ezért sok tapasztalattal nem rendelkezik vébék kapcsán, de azért vállalta, hogy véleménye szerint Németország aranyeséyesként kezdi meg a tornát.

“Nagyon erősek vagyunk, három-négy év óta együtt játszik ez a garnitúra. Jól ismerjük egymást, és a csapat játéka is olajozottan működik. Rengeteg klasszisunk van, és bár az elvárások nagyok, így érezhető a nyomás rajtunk, meg tudjuk szerezni a vb-címet” – jelentette ki Schürrle.

A németek igen meggyőző teljesítménnyel jutottak ki a vébére, tíz selejtezőjükből kilencet megnyertek, csupán egy döntetlen rontotta a mérlegüket, a svédekkel játszottak 4-4-et.

Schürrle szerint a német szurkolók már csak az első hellyel elégszenek meg, az utóbbi időszakban ugyanis sokszor bejutott a válogatott a legjobb négy közé, vagyis egy hasonló eredmény már nem jelentene nagy örömöt a drukkereknek.

A német válogatott a portugálok ellen kezdi meg vb-szereplését, majd az Egyesült Államok és Ghána következik.

Schürrle szerint nagyon nehéz a csoport, de ha az első meccs jól sikerül, az olyan lendületet adhat az együttesnek, ami egészen a vb-döntőig kitarthat.

A németek csoportgyőzelmére 1.61 az odds, míg a csoportból való továbbjutásukra 1.12 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply