Megkezdené a felzárkózást a Debrecen

2014. September 13. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kondás Elemér

A korai nemzetközi kupabúcsú után már csak a magyar bajnokságra és kupára kell koncentrálnia a Debrecen labdarúgócsapatának. Rá is férne a javítás a címvédőre, hiszen hat forduló alatt megszerzett nyolc pontjával csak az NB I 7. helyén szerénykedik, így lehetne javítani felemás mérlegén.

 

A Loki két hazai mérkőzését megnyerte a Haladás (1-0) és a Puskás Akadémia (2-0) ellen, 1-1-es döntetlent játszott a keleti riválisok, a Nyíregyháza és a Diósgyőr otthonában, viszont az MTK-tól (0-1), valamint az Újpesttől (0-1) vereséget szenvedett a fővárosban. Ennek ellenére a csapat bizakodó, hiszen az élvonalbeli meccsekre koncentrálva behozható a tízpontos hátrány, amit összeszedett a még hibátlan listavezető Videotonnal szemben.

“Nem lehetetlen behoznunk a Videotont, hiszen jó csapatunk van, és most már csupán a bajnokságra kell figyelnünk” – nyilatkozta Nenad Novakovic kapus. “A Pécs ellen mindenképpen győzelmet várok, mert bár ellenfelünk keretét jó játékosok alkotják, de mégiscsak otthon lépünk pályára. Meg kell ragadnunk az esélyt a felzárkózásra.”

Kondás Elemér szerint figyelni kell az ellenfélre, mert a Pécs jobb csapat annál, mint amit eddig produkált. “Sosem szabad nézni az ellenfelek korábbi szereplését, mert csalóka lehet. Nagyon komolyan kell venni a mérkőzést, ugyanis nagy szükségünk van a pontokra” – nyilatkozta

Zsidai László eltiltását tölti, L´Imam Seydi sérült, csakúgy, mint René Mihelic, aki viszont reméli, hogy hamarosan a csapat hasznára lehet majd a pályán. Igor Morozov az észt válogatottban szerepelt, és csak csütörtökön tért vissza Debrecenbe, így az ő szereplése is kérdéses.

A felek korábban 52-szer játszottak egymással az élvonalban, a Debrecen 20-szor, a Pécs 18-szor nyert, 14 bajnoki pedig döntetlennel ért véget. A hazaiak győzelmére 1.33 az odds, a döntetlenre 4.60, míg a Pécs vendégsikerére 7.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply