Megindulna felfelé a Haladás

2014. November 21. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Radó András
Az NB I-es bajnokság felénél a 10. helyen állhat a Puskás Akadémia labdarúgócsapata, amely az OTP Bank Liga őszi záró, 15. fordulójában a sereghajtó Szombathelyi Haladást fogadja a felcsúti Pancho Arénában.

 

A hazai együttes eddig négy sikernél jár (a Pápát, a Dunaújvárost és a Győri ETO-t otthon, a Nyíregyházát idegenben győzte le), a Haladás viszont mindössze kétszer hagyta el győztesen a pályát (augusztus elején Kecskeméten nyert, két hónappal később a Pápát verte Szombathelyen.)

A felek eddig kétszer játszottak egymás ellen, az előző szezonban a Haladás mindkét meccsét 2-1-re hozta. A sikerből mindkétszer góllal vette ki a részét Radó András, aki idén még gólt sem szerzett. “Úgy számolom, hogy az idei három bajnokinkon, a Puskás Akadémia, az Újpest és a Kecskemét ellen legalább négy pontot kell szereznünk ahhoz, hogy legalább a kiesőhelyről elkerüljünk” – nyilatkozta.

A szombathelyiek a legutóbbi négy bajnokit elveszítették, de a válogatott mérkőzések miatt szünetet jól használták ki, a Siófokot 4-0-ra, a Pápát 2-1-re verték a Ligakupában. A felcsútiak pont ellentétes utat jártak be, az együttes öt tétmérkőzés óta nyeretlen. Benczés Miklós vezetőedző főleg a legutóbbi, Soroksár elleni 1-3-as Ligakupa-csata után volt elégedetlen.

“Szerettem volna megtalálni azokat a játékosokat, akik szombaton pótolni tudják a hiányzóinkat, de mindenkivel elégedetlen voltam” – mondta.

A Haladás ellen Vaszicsku Gergő kiállítás, Lencse László, pedig öt sárga lapja miatt hiányzik, míg Fabio, Tóth Balázs, Tamás Márk és Spandler Csaba sérült. A vendégek legnagyobb hiányzója a 35-szörös válogatott Halmosi Péter lehet, aki két hete az MTK ellen megsérült, de a bal lábának vádlija és az Achillese közötti rész még fáj, így nem tudni, pályára léphet-e

A Puskás Akadémia hazai győzelmére 2.00 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a Haladás idegenbeli győzelmére 3.75 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply