A listavezetőhöz látogat a Ferencváros

2014. November 21. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Gyömbér Gábor
A labdarúgó NB I tizenötödik fordulójának rangadóján a listavezető, és már biztosan őszi bajnok Videoton a tabella hatodik helyén álló Ferencvárost fogadja vasárnap délután.

 

A Videoton az idei szezonban az első tíz meccsét megnyerte a bajnokságban, tizennégy forduló után pedig tizenkettő győzelemmel, valamint egy-egy döntetlennel és vereséggel magabiztosan vezeti a tabellát, míg az FTC hét győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel áll, de egy esetleges újabb sikerrel a dobogóra is felléphet Thomas Doll csapata.

A Ferencváros német védője, Philipp Bönig szerint a Fradi-játékosoknak nincs baj az önbizalmukkal, de a csapat minden tagja többet szeretne nyújtani védekezésben és támadásban is.

“Tisztában vagyunk vele, hogy a Videoton nem véletlenül vezeti a magyar bajnokságot. Jó csapatot alkotnak, alig veszítenek pontokat, tehát nem állunk egyszerű feladat előtt. Mi sem vagyunk rossz formában, azt gondolom, hogy a legutóbbi, Honvéd elleni győzelmünknek köszönhetően megfelelő önbizalommal vághatunk neki az összecsapásnak” – nyilatkozta Bönig, majd hozzátette, hogy nagyon fontos, hogy milyen eredményt érnek el a Videoton ellen, mert sok múlhat ezen a meccsen.

Paulo Vinícius, a székesfehérváriak védője 2011 óta játszik a Videotonban, azóta hat alkalommal lépett pályára a Ferencváros ellen a bajnokságban, eddig négyszer nyert, kétszer pedig kikapott. A Videoton légiósa jó és nyílt meccsre számít, mivel szerinte két olyan csapat találkozik egymással, amely szereti és játssza a focit.

“Nekünk ugyanazt kell játszanunk, amit szoktunk, vagyis fegyelmezetten és jól kell védekeznünk, sokat kell birtokolnunk a labdát, ezzel is az elöl lévő nagyszerű támadóinkat segíteni, akik így könnyebben tudnak helyzetbe kerülni” – mondta Vinícius.

A vasárnapi rangadón a hazai pályán játszó Videoton győzelmére 2.10 az odds, a döntetlenre 3.40, a Ferencváros sikerére pedig 3.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply