Még megmenekülhet az Anzsi

2014. February 8. Saturday in Egyéb, Hírek

Az Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatának tulajdonosa, Szulejman Kerimov hajlandó finanszírozni a klubot a továbbiakban is, de csak akkor, ha nem esik ki az élvonalból, értesült az Izvesztyija.

Generic

Az orosz vállalkozó összehívta a klub edzői és adminisztratív stábját a csapat törökországi edzőtáborozása előtt, és közölte csak abban az esetben hajlandó pénzt adni, ha a jelenlegi befektetések – a futballisták vásárlása és kölcsönzése – pozitív eredményt hoznak.

Kerimov 2013 augusztusában kardinálisan megváltoztatta a klub stratégiáját, és eladta az összes értékes játékosát, és a vezetőedzői poszt betöltésére Guus Hiddink helyére Gadzsi Gadzsijevet kérte fel.

Amennyiben az Anzsi az orosz bajnokság utolsó tizenegy fordulójában nem tud javítani a helyzetén, kiesik. A dagesztáni együttes 19 forduló után még nyeretlen, nyolc döntetlent ért el és 11 vereséget szenvedett. Hátránya azonban csak öt pont a már osztályozós helyen álló Tyerek Groznij mögött, a biztos bennmaradástól azonban tízpontnyira van.

Az Anzsi egykori edzője, Andrej Gorgyejev úgy véli, hogy a téli erősítéssel a csapatnak még van esélye, hogy megőrizze a helyét az elitben.
“Az esély arra, hogy a csapat az élvonalban marad, nagyon kevés. Mindamellett azt vallom, hogy nem kell feladni és hinni kell benne. Közös erővel kell előre haladni és akkor bármi elérhető. Az a tény, hogy a vezetés továbbra is komoly összegeket fektet be, és új játékosokat vásárol, azt bizonyítja, hogy a tulajdonosok hisznek a sikerben és nem hagyják a csapatot a sorsára” – mondta.

A CSZKA Moszkva címvédésére 11.00 az odds, a Zenit trónfosztására 1.83, a Szpartak Moszkva elsőségére 3.50, míg a Lokomotiv Moszkva aranyérmére 4.50 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply