A Monaconál örülnek Berbatov érkezésének

2014. February 8. Saturday in Francia Ligue 1., Hírek

Dimitar Berbatov

A francia Ligue 1-ban szereplő AS Monaco elnökhelyettese, Vadim Vaszilyev nagyon örül Dimitar Berbatov érkezésének, és bízik abban, hogy a rutinos csatár ismét magára talál majd.

Nem indult jól a 2013/14-es szezonja Berbatovnak, hiszen 18 bajnoki mérkőzésen mindössze négy gólt lőtt az angol Premier League-ben a Fulham színeiben. Az előző szezonban viszont 15 találatig jutott a Manchester Unitedot és a Tottenham Hotspurt is megjárt támadó, Vaszilyev pedig abban bízik, hogy ezt a teljesítményét tudja majd hozni a Monacóban is.

“Eddig nem érte el a legjobb szezonját” – kezdte mondandóját a bolgárok kiválóságáról az üzletember egy francia rádióállomásának adott interjújában. “A Fulhamben most nem igazán volt eredményes. Az előző idényében ugyanakkor tizenöt találatig jutott az angol élvonalban, ez pedig nagyon sokat jelent. Egy igazán tapasztalt játékosról van szó, nekünk pedig egy pont ilyenre volt szükségünk. Fiatal játékosaink profitálnak fognak ebből, hiszen nap mint nap láthatják az edzéseken, tanulhatnak tőle. Anyagilag sem volt rossz üzlet, hiszen ingyen szereztük meg.”

Berbatov a 2010/11-es szezonban, még a Manchester játékosaként lőtt 20 gólt egy bajnoki idényben, illetve a német Bayer Leverkusenben is volt egyszer ilyen eredményes, de ritka volt, amikor tíz találat alatt maradt.

A Monacóra a hétvégén rangadó vár, hiszen a címvédő, egyben listavezető Paris Saint-Germaint látja vendégül vasárnap este. A hazaiak a második helyen állnak, hátrányuk mindössze öt pont a párizsiakkal szemben, tehát egy győzelem esetén még minden esélyük meg lesz arra, hogy újoncként bajnokok legyenek.

A Monaco vasárnapi győzelmére 3.40 az odds, míg a döntetlenre 3.20, a bajnokságban pedig mindössze egy vereséget számláló Paris Saint-Germainre sikerére 2.20 szorzóval lehet fogadni. Ősszel 1-1-et játszottak egymással a felek.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply