Kombouaréban nincs bosszúvágy

2014. October 16. Thursday in Egyéb, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
Nem érez magában sem keserűséget, sem bosszúvágyat Antoine Kombouare a Lens labdarúgócsapatának edzője a pénteki, Paris Saint-Germain elleni bajnoki előtt.

 

A szakember 2009 és 2011 között éppen a párizsiak edzője volt, de hiába állt a csapat a Ligue 1 első helyén, a sportigazgató, Leonardo kirúgta, hogy helyére Carlo Ancelottit ültesse. a PSG végül nem nyerte meg a bajnokságot, csak a második helyen végzett a Montpellier mögött.

A PSG azóta Ancelottival, majd Laurent Blanc-nal is bajnok lett, Kombouare pedig egy szaúdi kitérő után tavaly ült le a Lens kispadjára. Célja, hogy az 1998-as bajnokból ismét erős középcsapatot formáljon, az előző idényben első nekifutásra sikerült is kiharcolni a feljutást, de tanítványai egyelőre csak a kiesőhelyen tanyáznak.

A csapat kilenc forduló alatt öt vereség és két döntetlen mellett csupán kétszer nyert, igaz, a lyoni bravúros 1-0-s sikerére igazán büszke lehet. Most akár a PSG ellen is lehet esélye a pontszerzésre, a címvédő ugyan még veretlen, de a kilenc mérkőzés közül mindössze hármat tudott megnyerni, hatszor pedig döntetlent ért el.

“Hálás vagyok, hogy dolgozhattam a PSG-nél, és ha kell, mindig is támogatni fogom a klubot. Csodálatos két és fél évet töltöttem ott, és nem titkolom, szívesen maradtam volna. De amikor felmondtak nekem, azért kicsit megkönnyebbültem. De nincs bennem harag, az élet megy tovább” – nyilatkozta.

A PSG hátránya már hét pont a Marseille mögött, de Blanc reménykedik, hogy előbb-utóbb sikerült győzelmi sorozatba kezdenie. Ehhez persze kellene Zlatan Ibrahimovic is, aki saroksérülése miatt egy hónapja játszott utoljára bajnokit, és kihagyta a mostani, Liechtenstein és Oroszország elleni Eb-selejtezőt is.

A csapatkapitány Thiago Silva ismét edzhet, de Marquinhos, David Luiz és Ezequiel Lavezzi szereplése kérdéses. A hazaiaknál Wally Cyprien és Ahmed Kantari eltiltását tölti, a középpályás Lalaina Nomenjanahary azonban a hírek szerint vállalni tudja a játékot.

A Lens hazai győzelmére 11.00 az odds, a döntetlenre 4.80, míg a PSG idegenbeli sikerére 1.30 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply