Krul sérüléssel tért vissza Newcastle-be

2014. October 16. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Tim Krul
A holland labdarúgó-válogatott kapusa komoly sérülést szenvedett el az egyik edzésen, a Newcastle felkészült a hosszabb kihagyásra.

 

Tim Krul is tagja volt a holland válogatott keretének, amely a múlt héten a Kazahsztán és Izland elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készült. A pénteki, kazahok elleni találkozón a kispadon kapott helyet a Newcastle United kapusa, a 3-1-re megnyert találkozó másnapján pedig megsérült. Krul a nemzeti csapat edzésén rosszul érkezett a könyökére, azonnal kénytelen volt befejezni az edzést, később pedig el is hagyta a vb-bronzérmes Hollandia edzőtáborát.

A kapus hétfőn esett át komolyabb vizsgálatokon, ezek eredményeiről az angol egyesület szerdán adott tájékoztatást.

“A frissen megkapott eredmények alapján Krul szalagsérülést szenvedett, ezért az orvosi stáb úgy döntött, hogy Leicester City elleni találkozón nem léphet pályára” – szól a Newcastle bejelentése. Az előzetes várakozások szerint azonban nem csak egy meccset kell Krulnak kihagynia, de a pontosabb diagnózisig a kihagyás időtartamáról egyelőre többet nem tudni.

Márpedig a Newcastle-nek minden játékosára szüksége van, hogy elmozduljon a mélypontról, hét forduló után továbbra is első győzelmére vár.

A 18. helyezett Newcastle United szombati sikerének az oddsa 2.15, a döntetlenre 3.40, a 12. Leicester City győzelmére 3.25 a szorzó.

A két együttes legutóbb öt éve csapott össze egymással, akkor a Championshipben a Newcastle hazai pályán legyőzte ellenfelét, míg a leicesteri összecsapás gólnélküli döntetlennel zárult. A Leicester legutóbb 2000-ben tudott nyerni szombati ellenfele ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply