Sok a sérült az Interben

2014. October 16. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Dani Osvaldo
Az Inter labdarúgócsapatánál Danilo D’Ambrosio sérülés miatt legalább hat hétre kidőlt, a szélsőn kívül Daniel Osvaldo, Mateo Kovacic, Jonathan, Hugo Campanero és Nagatomo Juto sem léphet pályára a Napoli ellen.

 

Az Interre az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában komoly rangadó vár, vasárnap a Napoli lesz Walter Mazzarri csapatának az ellenfele. A milánóiak ígéretesen kezdték a szezont, de az utóbbi két körben vereséget szenvedtek, előbb a Cagliari, majd a Fiorentina ellen. A firenzeiek elleni vereség után úgy tűnt, hogy jól jön a szünet Mazzarri együttesének, ám az elmúlt néhány nap meccs nélkül is eseménydúsan telt.

A kék-feketék keretéből kidőlt Danilo D’Ambrosio, aki térdsérülést szenvedett. A középpályás térdszalagja a hírek szerint egy rossz mozdulat következtében meghúzódott, legalább hat hét kihagyás vár rá. A Torino egykori labdarúgójának játékára Mazzarri legközelebb az év végén számíthat, ám az is elképzelhető, hogy már csak 2015-ben térhet vissza.

D’Ambrosión kívül megsérült Daniel Osvaldo is, aki a válogatott edzőtáborából combizomsérüléssel tért vissza. Jonathan, Hugo Camagnero és Mateo Kovacic játéka is kérdéses, a horvát válogatott az Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőn dőlt ki a sorból.

Nagatomo esete más, a japán válogatott játékos teljesen egészséges, de könnyen lehet, hogy későn érkezik vissza a válogatottól.

A 10. helyezett Inter vasárnapi győzelmének az oddsa 2.45, a döntetlenre 3.40, a 7. Napoli sikerére 2.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply