Thiagót műteni kell

2014. October 16. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Thiago Alcantara
Thiago Alcantara újabb komoly sérülését is műteni kell, így a Bayern München középpályására ismét hosszabb kihagyás vár.

 

A spanyol válogatott játékos a Barcelonában nevelkedett, ám a katalánoknál nem volt helye a bombaerős középpályán. Thiago 2013-ban igazolt a Bayern Münchenhez, de eddig Münchenben sem volt sok szerencséje.

Az elmúlt szezonban különböző sérülések miatt csak 16 bajnokin lépett pályára, az idei évadban pedig még nem szerepelt egyszer sem. A nyári felkészülést részben kihagyó futballista az elmúlt hetekben már edzett, de jelentős fizikai lemaradása miatt Guardiola nem számíthatott a játékára. A már a visszatérésére készülő Thiago azonban újabb sérülést szedett össze, ezúttal térde bánt egy ütközést.

“Nagyon szomorú hír a Bayern München számára, hogy Thiago Alcantara ismét súlyos sérülést szenvedett el a keddi edzésen. Részleges térdszalag-szakadást szenvedett a jobb lábán, a 23 éves játékost ezért újra meg kell műteni, ami után hosszú kihagyás vár rá” – szól a Bayern München közleménye az ügyben.

“Mit is mondhatnék? Mélységesen csalódott és elkeseredett vagyok” – mondta Thiago.

A listavezető Bayern München a Bundesliga hétvégi fordulójában a sereghajtó Werder Brement látja vendégül: a hazai siker oddsa 1.10, a döntetlenre 11.00, a vendégek sikerére 17.00 a szorzó.

A két csapat elmúlt tíz összecsapásából kilencet megnyert a Bayern, ráadásul az utóbbi három győzelme alkalmával 18 gólt szerzett a brémai csapat ellen. A Werder legutóbb 2008-ban tudta legyőzni soron következő ellenfelét.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply