Hosszú időre kidőlt a Wolverhampton kapusa

2014. October 16. Thursday in Angol Championship, Hírek

A hátsérüléssel bajlódó Aaron McCarey műtéten esett át a héten, a Wolverhampton kapusának hosszú ideig tartó kihagyással kell szembenéznie.

Generic

Az angol másodosztályban szereplő Wolverhampton csapatának kapusa régóta bajlódik a hátával, ám az elmúlt szezonban még megúszta a beavatkozást. A nyáron igyekeztek helyrehozni a sérülést, de a jelek szerint ez csak ideiglenesen sikerült, McCarey az utóbbi hetekben már komoly fájdalmakkal védett.

Az operáció elkerülhetetlennek bizonyult, a hátsérülésből való felépülés pedig hónapokat vesz idénybe.

“Ez elég súlyos, két-három hónapot biztosan ki kell hagynia. Aaron egy fém lapot kapott a hátába, ez szükséges volt a műtét sikeressége érdekében. Sajnos már régóta húzódott ez a dolog, nem lehetett tovább odázni a beavatkozást” – jelentette ki Kenny Jackett, a Wolverhampton vezetőedzője.

A mindössze 22 éves kapus az elmúlt szezonokat kölcsönben töltötte, első felnőtt bajnokiját tavaly játszhatta a Wolverhamptonban, összesen hét meccsen védhette a másodosztályú csapat kapuját.

Jackett szerint McCarey idén nem nyújtott olyan megbízható teljesítményt, mint tavaly, de a Wolves edzője abban bízik, hogy visszatérése után formáját is visszanyeri majd.

A 8. helyezett Wolverhampton a 16. Millwall otthonába látogat a Championship 12. fordulójának szombati játéknapján: a hazai győzelem oddsa 2.90, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 2.37 a szorzó.

A két csapat legutóbb a másodosztály 2012/2013-as kiírásában találkozott egymással, akkor a Wolverhamtpon otthonában a Millwall, míg a Millwall otthonában a Wolverhamtpon nyert. A Millwall elmúlt öt meccsén nyeretlen maradt, míg a Wolverhampton legutóbbi három meccsén csak egy pontot gyűjtött.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply