Kihagyja a bajnokavatást Ibrahimovic

2015. May 16. Saturday in Egyéb, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
Bajnok lehet szombaton a Paris Saint-Germain, ám az ünneplésből a pályán nem veheti ki a részét Zlatan Ibrahimovic, aki kisebb sérülése miatt már lehet, hogy nem lép pályára az idény során.

A francia bajnokságban két fordulóval a vége előtt hat ponttal vezet a PSG a Lyon előtt, vagyis a párizsiaknak már nem kell sok az ismételt címvédéshez. Miután az elmúlt fordulóban a Lyon váratlanul kikapott, míg a fővárosiak győzni tudtak, már csak akkor lehet bajnok a második helyezett, ha a PSG egyetlen pontot sem szerez, ráadásul nagy gólarányú vereségeket szenved, a bajnoki címről pontazonosság esetén a gólkülönbség dönt, amely lényegesen jobb a PSG-nek.

Ha a címvédő szombaton akár csak egy pontot is szerez a Montpellier ellen, akkor már behozhatatlanná válik az előnye, ám az összecsapáson nem erősítheti csapatát Ibrahimovic, aki kisebb sérüléssel bajlódik.

“Ibrának a vádlija fáj” – mondta röviden a svéd távolmaradása kapcsán Laurent Blanc, de megnyugtatta a híveket, hogy lesz a hétvégén visszatérője is a PSG-nek, David Luiz ott lehet a társaival.

“A bajnoki cím még nincs a zsebünkben, de már nincs is távol. A Montpellier otthonában azonban nem mehetünk biztosra, az ő szezonjuk is nagyon sikeres” – utalt a vezetőedző a szombati ellenfélre, amely a hetedik helyen áll a tabellán.

A Montpellier sikerének az oddsa 11/2, a döntetlenre 10/3, a PSG győzelmére 1/2 a szorzó.

A meccset Thiago Motta és Marco Verratti eltiltás miatt hagyja ki a vendégek részéről.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply