Megszakadhat valamelyik rossz sorozat

2015. May 16. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Szakály Dénes
Felcsúton két rossz formában lévő együttes találkozik, a Puskás Akadémia a Kecskemétet fogadja a labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában szombaton este fél hétkor.

A felcsútiak a legutóbbi három bajnokijukat egyaránt elveszítették, a Győrtől, a Nyíregyházától és az MTK-tól is egygólos vereséget szenvedtek, így visszacsúsztak a tizedik helyre. A Kecskemét sem tudott egy meccset sem nyerni az utolsó öt bajnokijából, de ebből hármat legalább döntetlenre hozott, ezzel a nyolcadik pozíciót foglalja el a tabellán, a két csapat között hat pont a különbség.

Bekő Balázs, a kecskemétiek vezetőedzője szerint a mostani ellenfélnek nagyon sok a jó játékosa, a fiatal tehetségek és a rutinosabb focisták megfelelő elegyet alkotnak, és bár az utóbbi időben az eredményeken ez nem látszik, de egy nagyon jó csapat a Puskás.

“Ősszel elégedett voltam a csapat teljesítményével, hiszen hazai közönség előtt, vesztes állásból fordítottuk meg a találkozót. Sokkal összeszedettebb, jobb játékot várok a csapatomtól, mint amit az előző fordulóban a Honvéd ellen mutattak a fiúk. Nagyon játszós csapat a Puskás, nekünk ezt a folyamatos játékot meg kell akadályoznunk” – mondta Bekő.

Benczés Miklós, a felcsútiak vezetőedzője szerint egy kiválóan védekező csapat lesz az ellenfelük. „Kis túlzással nyolc játékost át se engednek a félpályán. Nagyon szervezetten lezárják a kapu előtti területeket, szűk helyet hagynak a kombinációk kialakítására, illetve az egyéni megmozdulások kivitelezésére” – hívta fel a figyelmet Benczés, majd hozzátette, hogy a KTE nagyon gyorsan átáll kontrákra, megvannak a játékosaik arra, hogy gyors ellentámadásokat vezessenek, erre is vigyáznia kell csapatának.

A szombati találkozón a hazai pályán játszó Puskás győzelmére 6/5, a döntetlenre 9/4, a Kecskemét sikerére pedig 15/8 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply