Kihagyja Welbeck is a rangadót

2015. May 16. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Danny Welbeck
A hétvégén az Arsenal a Manchester Uniteddel csap össze, az ágyúsok soraiból hiányozni fog Danny Welbeck, Mikel Arteta, Alex Oxlade-Chamberlain és Mathieu Debuchy.

Arsene Wengernek nem lesz könnyű dolga a csapat összeállításánál a hétvégén, hiszen az Arsenalban jelenleg több alapember is sérült. A hosszabb ideje maródi játékosok közül a vasárnapi, Manchester United elleni bajnoki rangadón senki sem térhet vissza, sőt, a sérültlista tovább nőtt. Wenger remélte, hogy Danny Welbeck hadra fogható lesz az Old Traffordon rendezendő összecsapáson, de erre egyre kevesebb az esély.

“Alex Oxlade-Chamberlain, Mathieu Debuchy és Mikel Arteta biztosan nem játszhat, és Danny Welbeck pályára lépésére is egyre kevesebb az esély. Míg Aaron Ramsey ugyan nem edz, de pénteken fog, az ő szereplése később dől el. De ettől még nem hiszem, hogy olyan különösen sok sérültünk lenne. Nem nagyon lehet tudni, hogy a kiesőkre meddig kell várni, de remélem, hogy a javuk még ebben a szezonban visszatérhet” – mondta Wenger az Arsenal sérült helyzetéről.

Az Arsenalnak még négy meccse van hátra a szezonból, három bajnoki után az Aston Villa elleni FA-kupa döntő vár Wenger fiaira.

A Manchester United vasárnap fogadja az Arsenalt az angol bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 31/20, a döntetlenre 5/2, a vendégek sikerére 19/10 a szorzó.

A szezon során a két gárda már kétszer is összecsapott egymással, a bajnokságban a manchesteriek nyertek idegenben, ugyanakkor az FA-kupából az Arsenal jutott tovább idegenbeli sikerének köszönhetően.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply