A Chelsea brazil tehetséget igazolt

2015. May 16. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
A Chelsea öt évre szerződtette Nathant, az Atlético Paranaense 19 esztendős brazil középpályását, és próbálja behálózni az Atlético Madrid francia válogatott csatárát, Antoine Griezmannt is.

Az angol bajnokságból még két forduló hátravan, de a Chelsea már megnyerte a Premier League-et, így van ideje a vezetőségnek a jövő évi csapatot építeni. El is kezdett mozgolódni az angol bajnok az átigazolási piacon, az első játékos, akivel már meg is egyezett José Mourinho együttese, az a brazil Nathan. Az Atlético Paranaense 19 éves középpályása tavaly májusban mutatkozott be a felnőtt csapatban, de szerepelt 2013-ban az U17-es világbajnokságon is, ahol öt meccsen öt gólt szerzett, és bekerült a torna All Star-csapatába is.

“Nagyon boldog vagyok, hogy az angol bajnoknál folytathatom a pályafutásom, remélem, sokat tanulok és fejlődök majd” – nyilatkozta a 4,5 millió fontért szerződtetett Nathan a klub honlapján. Ő a Chelsea hetedik brazil játékosa, Ramires, Willian, Oscar és Filipe Luis mellett Wallace, illetve Lucas Piazon jelenleg kölcsönben szerepel. Nathan öt évre írt alá.

A Chelsea azonban ennyivel nem elégszik meg, José Mourinho nagyon szeretné a csapatában tudni az Atletico Madrid egyik legjobbját, Antoine Griezmannt. Diego Simeone vezetőedző ugyanakkor nem akarja elengedni a francia válogatott támadót, a Chelsea viszont hajlandó lenne kifizetni a játékos kivásárlási árát, azaz a 43,5 millió fontot sem sajnálnának érte. A 24 éves Griezmann az idei szezonban 51 mérkőzésen játszott, ezeken 25 gólt és 6 gólpasszt osztott ki.

A Chelsea legközelebb hétfőn lép pályára a bajnokságban, ekkor a 13. helyen álló West Bromwich Albionhoz látogat, a hazaiak győzelmére 31/10, a döntetlenre 5/2, a bajnok londoniak sikerére pedig 1/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply