Keleti derbire készül a DVTK

2014. November 7. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomislav Sivic
Az OTP Bank Liga 13. fordulójának vasárnapi játéknapján kelet-magyarországi derbit rendeznek, a DVTK a Nyíregyházát fogadja.

 

A diósgyőriek az előző három fordulóban nem tudtak bajnoki mérkőzést nyerni, igaz, nem is kaptak ki, a Pápa, a Dunaújváros és a Győri ETO ellen is döntetlent játszottak. A csapat jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán, de csak egy ponttal van lemaradva a harmadik Újpest mögött.

Vasárnap rangadót játszik a DVTK, de nem azért, mert a tabella első harmadában szereplő ellenféllel méri össze az erejét, hanem mert a keleti ős-rivális, a Nyíregyháza látogat Miskolcra.

“Még nem régen vagyok a DVTK játékosa, így csak hallottam róla, milyen forró a hangulat. Amikor Bosznia-Hercegovinában játszottam, akkor a Zrinjski játékosaként Mostarban belekóstoltam, milyen egy igazi városi derbi. Egy átlagos mérkőzéshez képest ilyenkor sokkal nagyobb a tűz a játékosokban és a közönségben is. Szeretem az ilyen találkozókat” – mondta a dvtk.eu-nak nyilatkozva Lazar Marjanovic, a DVTK támadója, aki az előző két bajnokin góllal segítette együttesét.

A vendég nyírségiek a múlt héten 2-0-ra legyőzték a Haladást, ezzel augusztus 30. után tudtak ismét bajnoki mérkőzést nyerni. A Szpari nem került el a kiesőzóna közeléből, de feljött a 12. helyre, és sikerélménnyel a háta mögött várhatja a diósgyőri meccset.

A DVTK győzelmére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.33, a Szpari diadalára 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply