Visszavághat a Honvéd az FTC-nek

2014. November 7. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Gyömbér Gábor
Csábi József vezetőedző szerint a Magyar Kupában mutatott játékot kell továbbfejlesztenie a Honvédnak, hogy legyőzze a Ferencvárost a két csapat péntek esti bajnokiján. Thomas Doll szerint meg kell tanulnia a Fradinak megnyernie a szoros összecsapásokat is.

 

A Budapest Honvéd és a Ferencváros másfél hete összecsapott egymással Kispesten a Magyar Kupában, akkor a 0-0-s döntetlen és a hosszabbítás után a parádésan védő Dibusz Dénesnek is köszönhetően az FTC jutott tovább. A Honvéd most pénteken a bajnokságban vághat vissza a Fradinak. Az új vezetőedző, Csábi József pont a Fradi elleni meccsen mutatkozott be a kispadon, majd a Videoton elleni bajnokin vereséget szenvedett vele a csapat. Szerinte a Honvéd sokkal jobb együttes annál, amit eddig mutatott.

“Az előző két találkozónkon a mutatott játékunk és a hozzáállásunk nagyon pozitív volt, de sajnos ez nem párosult eredménnyel. A Ferencvárosnál a múlt hét szerdán jobbak voltunk, jól játszottunk, agresszíven előretoltuk a védekezésünket. Ha ezt sikerül tovább fejlesztenünk, akkor győzelmet remélhetünk, és ezt is várom a csapattól, de hozzá kell tennem, rengeteget kell majd dolgoznunk a három pont megszerzéséért” – nyilatkozta Csábi József.

A Ferencváros mestere, Thomas Doll nagyon csalódott azért, mert a legutóbbi fordulóban csapata nem szerzett gólt, és a Honvéd elleni kupameccshez hasonlóan csak 0-0-s döntetlent játszott a Pakssal.

“A fiúk jól dolgoztak, domináltak a meccsen, ahogy sok előző találkozón is, mégsem sikerült eredményesnek lennünk. A Honvéd ellen mindenképp szeretnénk ezen változtatni. Meg kell, tanuljuk, hogyan nyerhetjük meg az ilyen típusú összecsapásokat” – nyilatkozta a német szakember.

A péntek esti meccsen a hazai pályán játszó Honvéd győzelmére 3.00 az odds, a döntetlenre 3.40, a Ferencváros sikerére pedig 2.30 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply