Irán nem készült fel az Ázsia Kupára

2015. January 8. Thursday in Egyéb, Hírek

Carlos Queiroz
Carlos Queiroz csapata mindössze két felkészülési meccset játszott a világbajnokság óta, igaz, azokat meg is nyerte.

 

A brazíliai vb óta eltelt fél év, ez idő alatt a tornán résztvevő válogatottak jellemzően 4-5 mérkőzést már lejátszottak, az irániak ezzel szemben hat hónap alatt mindössze kétszer léptek pályára, így némileg felkészületlenül várják a vasárnap kezdődő Ázsia Kupát.

A kontinentális viadalt korábban háromszor is megnyerő irániak így is favoritként vágnak neki a tornának, a szövetségi kapitány azonban nem titkolja, hogy tart a csapat felkészületlenségétől.

“Nem léptünk előre a világbajnokság óta, sőt, inkább visszaestünk, mert nem tudtunk felkészülni úgy az Ázsia Kupára, ahogyan szerettünk volna. Ha egy csapat kockázatot vállal a rossz felkészüléssel, a jó szereplés esélyei is drasztikusan lecsökkennek” – jelentette ki Queiroz.

Az irániak három hónapja Dél-Koreát győzték le felkészülési meccsen 1-0-ra, múlt vasárnap pedig Irakot verték Sydneyben, szintén 1-0-ra.

A válogatott vasárnap Bahrein ellen kezdi meg az Ázsia Kupa küzdelmeit. Győzelmére 1.66 az odds, a döntetlenre 3.50, a bahreini együttes sikerére 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply