AS Roma: két legyet egy csapásra

2015. January 8. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Francesco Totti
Az AS Roma hétvégén városi derbit játszik a Lazio ellen, és ha sikerül nyernie, akár a vezetést is átveheti a tabellán.

 

A rómaiak a tavalyihoz hasonló jó szezont futnak a Serie A-ban, de nagy különbség, hogy míg egy éve a Juventustól szinte képtelenség volt pontot csenni, most a torinói csapat is könnyebben hibázik, így nem tudott meglépni a mezőnytől. Az éllovas Juve az előző négy bajnokijából csak egyet tudott megnyerni (három döntetlen mellett), s bár a második helyezett Roma is vesztett pontokat, egy egységre megközelítette riválisát a tabellán.

Vasárnap csúcsrangadókat rendeznek a bajnokságban, az AS Roma a harmadik helyezett Lazio ellen játszik városi derbit, míg a Juventus a negyedik helyen álló Napoli otthonába látogat.

Francesco Tottiék egy esetleges győzelemmel még jobban leszakíthatják az ős-rivális Laziót (jelenleg 9 pont a különbség a két csapat között), és ha a Juve pontot veszít Nápolyban, átvehetik a vezetést a tabellán.

“Most kezdődik csak az igazi móka, ilyen szoros állásnál minden egyes pontnak óriási jelentősége van, vasárnap akár meg is előzhetjük a Juventust. Nagyszerű csapatunk van, sokra hivatott a társaság, egy vasárnapi sikerrel az önbizalmunk is az egekbe szökhet” – mondta Davide Astori, a Roma védője.

A Lazio 2012 novembere óta nem győzte le a Romát bajnoki mérkőzésen. Vasárnapi győzelmére 3.75 az odds, a döntetlenre 3.30, a pályaválasztó AS Roma diadalára 2.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply