Los Angeles lesz Gerrard új állomáshelye

2015. January 8. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Steven Gerrard
Steven Gerrard néhány napja jelentette be, hogy az idény végén, 26 év után elhagyja Liverpoolt, és pályafutása végén kipróbálja magát egy külföldi bajnokságban. Szerdán hivatalossá vált, hogy a külföldi liga az MLS lesz, a csapat pedig a Los Angeles Galaxy.

 

Gerrard a bejelentés után elmondta: a legnagyobb kihívás az lesz számára, hogy megszokja az új környezetet, hiszen egész életében Liverpoolban élt, nyáron pedig egy teljesen más világban kell helytállnia.

“A legnagyobb kihívás a beilleszkedés lesz. Egész életemben Liverpoolban éltem, imádom ezt a várost és büszke vagyok a gyökereimre. Viszont azt is mérlegelnem kellett, hogy egy életünk van, és fontos, hogy új dolgokat is kipróbáljunk, új tapasztalatokat szerezzünk” – jelentette ki a 34 éves középpályás.

Arról, hogy miért a Galaxyt választotta, Gerrard elmondta: a Los Angeles-iek “nagyon agresszívek” voltak, mindent megtettek annak érdekében, hogy szerződtetni tudják.

“Abban a reményben költözök Los Angelesbe, hogy újabb érmeket szerzek, és a Galaxyban fejezem be a pályafutásomat” – tette hozzá a játékos.

Gerrard nyárig még a Liverpool sikereiért dolgozik, szombaton a Sunderland otthonában próbálja meg győzelemre vezetni csapatát. A Liverpool jelenleg csak a 8. a bajnokságban, de az ünnepi időszakban jól szerepelt, legutóbbi négy bajnokiján veretlen maradt (két győzelem, két döntetlen).

A Sunderland már kevésbé volt sikeres az előző fordulókban, legutóbbi három bajnokiján összesen egy pontot gyűjtött be. A hazaiak szombati győzelmére 4.00 az odds, a döntetlenre 3.60, a Liverpool sikerére 1.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply