H-csoport előzetes

2014. June 10. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Vincent Kompany
Papíron Belgium, amelyet Eden Hazard, Romelu Lukaku, Vincent Kompany és Thibaut Courtouis erősít, könnyedén juthat elsőként tovább a H csoportból.

 

Az, hogy a csoport nyitómeccsén a belgák Algéria elleni győzelmére 1.50 az odds, jól jelzi a válogatott erejét. Várhatóan könnyedén száguldanak keresztül a csoporton, kivéve, ha Lukaku megsérül. Ugyanis rajta kívül nincs másik hasonlóan gólerős támadó a keretben. Ha a csatár nem sérül meg, akkor nehéz lesz megállítani Belgiumot a legjobb 16 közé vezető útján.

Fabio Capello nyilván jobb világbajnoki szereplésben reménykedik Oroszország élén, mint amilyet négy éve Angliával produkált. Négy éve ugyanis az angolok már a nyolcaddöntőben simán kiestek, miután 4-1-re kikaptak Németországtól.

Ugyanakkor a jelenlegi csapat nagyon erős, és nehezen hihető, hogy Algéria vagy Dél-Korea képes lenne megállítani, ha az afrikaiak elleni első meccsükön győzni tudnak, az nagy lendületet adhat a számukra a folytatáshoz.

A dél-koreaiak ugyanakkor nem fényes reményekkel utaztak a vb-re, ez talán minden idők leggyengébb koreai válogatottja, amely világbajnokságon szerepelhetett, ám ettől függetlenül nem lehet leírni őket. A dél-koreai válogatott minden eseményen képes meglepetést okozni, az Angliában játszó kontingens vezette dél-koreai válogatott ezúttal is eséllyel pályázik valamelyik nagycsapat skalpjára.

Algéria ugyan lőtt gól nélkül zárta négy éve a világbajnokságot Dél-Afrikában, ám, nagy fegyvertény volt, hogy Angliát gólnélküli döntetlenre kényszerítette. Nincsenek nagy elvárások az algériai válogatottal szemben, a csoport leggyengébb csapatának tűnik, és nem lenne meglepetés, ha a csoport utolsó helyén fog végezne.

H-csoport fogadás (megnyeri a csoportot)

Algéria – 23.00
Belgium – 1.66
Dél-Korea – 8.00
Oroszország – 3.25

Csoport kvalifikáció (továbbjut csoportjából)

Algéria – 5.00
Belgium – 1.16
Dél-Korea – 2.50
Oroszország – 1.53

Az utolsó helyen zár a csoportban

Algéria – 1.66
Belgium – 19.00
Dél-Korea – 3.25
Oroszország – 8.00

Menetrend (magyar idő szerint)

június 17., 18:00 Belgium – Algéria, Estadio Mineirao
június 18., 0:00 Oroszország – Dél-Korea, Arena Pantanal
június 22., 18:00 Belgium – Oroszország, Estadio do Maracana
június 22., 21:00 Dél-Korea – Algéria, Estadio Beira-Rio
június 26., 22:00 Dél-Korea – Belgium, Arena Corinthians
június 26., 22:00 Algéria – Oroszország, Arena da Baixada

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply