G-csoport előzetes

2014. June 10. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Bastian Schweinsteiger
A brazíliai labdarúgó-világbajnokság egyik legpikánsabb négyesét a G-csoport tagjai alkotják. A világranglista-2. Németország és 3. Portugália mellett ugyanis a nehéz riválisnak számító, négy éve vb-negyeddöntős Ghána, illetve a Jürgen Klinsmann vezette Egyesült Államok próbál meg továbbjutni.

 

A német válogatott szinte ugyanazokból a játékosokból áll, mint négy éve, amikor az együttes meg sem állt a bronzéremig. Annyi csupán a különbség, hogy a játékosok érettebbek, tapasztaltabbak lettek, és igazán most értek el pályafutásuk csúcsára. A nyitómérkőzésen 2.25 az odds, hogy legyőzik Portugáliát, ha ez megtörténik, nagy lépést tesz a jó szereplés felé vezető úton Joachim Löw csapata.

Hogy Portugália milyen formában lesz, az nagymértékben függ Cristiano Ronaldótól. Az aranylabdás és aranycipős klasszis a Real Madrid játékosaként szinte egymaga tépte szét a Bayern Münchent a Bajnokok Ligája elődöntőjében, amikor idegenben két gól szerzett a spanyolok 4-0-s győzelmekor. Ezúttal ismét találkozhat a bajorok két bekkjével, Jerome Boatenggel és Philipp Lahmmal, akik a papírforma szerint a kezdőcsapat tagjai lesznek, Portugália sikerére 3.60 odsszal lehet fogadni a németek elleni meccsen.

Ami Ghána és az Egyesült Államok esélyeit illeti, bár egyiket sem szabad félvállról venni, de igazából csak valami különleges eset folytán juthatnak tovább. Képesek lehetnek legyőzni a két toronymagas riválist? Elképzelhető. De a továbbjutáshoz az is kellene, hogy a nyitómérkőzésen ne játszanak döntetlent egymással, amire 3.20 a szorzó. Győzelem esetén ugyanis bármelyiküknek nagyobb esélye lenne a bravúrra.

G-csoport fogadás (megnyeri a csoportot)
Németország – 1.61
Ghána – 11.00
Portugália – 3.50
Egyesült Államok – 13.00

Csoport kvalifikáció (továbbjut csoportjából)
Németország – 1.12
Ghána – 3.75
Portugália – 1.44
Egyesült Államok – 4.00

Az utolsó helyen zár a csoportban
Németország – 29.00
Ghána – 2.20
Portugália – 7.50
Egyesült Államok – 2.10

Menetrend (magyar idő szerint)

június 16., 18:00 Németország – Portugália, Arena Fonte Nova
június 16., 24:00 Ghána – Egyesült Államok, Arena das Dunas
június 21., 21:00 Németország – Ghána, Estadio Castelao
június 22., 0:00 Egyesült Államok – Portugália, Arena Amazonia
június 26., 18:00 Egyesült Államok – Németország, Arena Pernambuco
június 26., 18:00 Portugália – Ghána, Estadio Nacional ManeGarrincha

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply