Győzni megy a Diósgyőr Újpestre

2014. March 23. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Chema Anton

A Diósgyőr labdarúgócsapatából Ivan Rados és Nikházi Márk is úgy gondolja, hogy a DVTK-nak nyernie kell vasárnap az Újpest otthonában rendezendő bajnoki mérkőzésen.

 

Az Újpesten tudvalévő problémák miatt kérdéses volt, hogy megrendezik-e a hétvégén az UTE-Diósgyőr találkozót az NB I-ben, de végül úgy döntöttek az illetékesek, hogy lesz meccs. Ivan Rados a legutóbbi, Pápa elleni bajnokin csereként állt be a Diósgyőr együttesébe, miután a csapat első számú kapusa, Nenad Rajic fejsérülést szenvedett. “Természetesen nem egyforma, ha valaki kezd, vagy mérkőzés közben kell bemelegíteni, de vagyok már annyira rutinos, hogy megoldjam ezt a helyzetet” – gondolt vissza arra a meccsre Rados.

A kapus a hétvégi bajnokiról elmondta, hogy az Újpest elleni meccsek mindig rangadók, sokszor játszott már a lila-fehérek ellen, ezért pontosan tudja, hogy például Kabát Pétertől mire számíthat, aki pontrúgásból nagyon veszélyes. Rados szerint a többieket is kielemezték videón, jó csapatnak tartják az Újpestet, de egyértelműen a három pontért mennek Budapestre. Rados egyébként hat meccsen védett az idén az NB I-ben, és még nem kapott gólt.

Nikházi Márk is győzni szeretne Újpesten, és szerinte ez nem is lehetetlen, mert az idén annyira kiegyensúlyozott a bajnokság, hogy bárki bárkit legyőzhet. “Az újpestiek az elmúlt hetekben összeszedték magukat, de nekünk meg kell nyernünk a mérkőzést. Ha mi igazi csapatként a saját játékunkat játsszuk, felépített akciók végén értékesítjük a helyzeteinket, akkor teljesen mindegy ki ellen játszunk, képesek vagyunk legyőzni őket” – fogalmazott Nikházi Márk.

A hazai pályán játszó Újpest győzelmére 2.90, a döntetlenre 3.30, a Diósgyőr sikerére pedig 2.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply