Wenger vállalja a felelősséget

2014. March 23. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Arsene Wenger

Balul sült el az ünnepinek induló szombat délután az Arsenal menedzsere számára: Arsene Wenger 1000. meccsén megalázó vereséget szenvedett az ágyúsok kispadján.

 

Wenger 1996 óta irányítja az Arsenal szakmai munkáját, de az eddigi 14 évben kevés akkora pofonba szaladt bele együttesével, mint szombaton, a Chelsea otthonában. Pedig éppen ez a találkozó volt a francia szakember 1000. meccse az ágyúsok kispadján, játékosai a meccs előtt jelezték, szeretnék jó játékkal és győzelemmel meglepni a trénert.

Ehhez képest bő negyedóra után már három góllal vezetett a Chelsea, az Arsenal teljesen szétesett a folytatásban, és nem tudta elkerülni a megalázó vereséget. A hatgólos zakót követően Wenger felmentette játékosait, és minden felelősséget magára vállalt.

“Rémálom volt a mai mérkőzés, és teljes felelősséget vállalok az eredményért. A játékosok elképesztően csalódottak, de most az a legfontosabb, hogy felkészüljünk a következő meccsre, és kedden visszaszerezzük az önbecsülésünket” – jelentette ki Wenger.

A szakember hozzátette: a vereséggel nehéz helyzetbe került az együttes a bajnoki címért vívott csatában, ugyanakkor még nincs minden veszve. Az utóbbi napokban két nehéz idegenbeli bajnokit vívott meg az együttes, és a Tottenham legyőzésével három pontot szerzett ezeken, ami még mindig jobb eredmény, mint ha mindkét összecsapás döntetlenre végződött volna.

Az Arsenal kedden a Swansea-t fogadja a bajnokságban. Győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 4.50, a vendégek sikerére 8.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply