Nem hibázhat Madridban a Barcelona

2014. March 23. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Tata Martino

Vasárnap este csúcsrangadót rendeztek a spanyol bajnokságban, az éllovas Real Madrid a harmadik helyen álló Barcelonát fogadja.

 

A katalánok az utóbbi hetekben két alkalommal is váratlan vereséget szenvedtek a bajnokságban, előbb a Real Sociedad, majd a Real Valladolid győzte le őket. Vasárnap ismét egy “Real” otthonában lép pályára a gárda, történetesen mind közül a legerősebb, a madridi Real lesz az ellenfél. A hazaiak egy kivételével az összes hazai bajnokijukat megnyerték az idényben, és ha vasárnap is nyernének, alighanem kétszereplősre csökkenne a bajnoki versenyfutás, a Barca hétpontos hátrányból aligha szólhatna bele a fővárosi klubok csatájába.

Tudja ezt Gerard Martino vezetőedző is, aki úgy fogalmazott: már a döntetlen sem lenne jó a Bernabeuban vasárnap.

“Valószínűleg ez az utolsó esélyünk, mert a holnapi meccs után már csak kilenc forduló lesz hátra a bajnokságból, és hét pontot szinte lehetetlen lenne ledolgozni ennyi idő alatt. A bajnoki címért harcoló csapatok sok botlást már nem engedhetnek meg maguknak a bajnokság ezen szakaszában.

Nekünk a döntetlen sem lenne jó eredmény, mindenképpen nyernünk kell Madridban” – mondta Martino.

A vezetőedző elismerte, hogy az utóbbi időben voltak olyan idegenbeli meccsek, amelyeken nem játszott jól csapata, akadt viszont olyan is, amelyen kimondottan biztató volt a teljesítmény, mint például a Manchester City elleni angliai meccs is.

“Nem a Valladolid elleni, hanem a Manchester City elleni teljesítményt célozzuk meg vasárnap, azzal lehet keresnivalónk Madridban is” – fogalmazott a szakvezető.

A Real Madrid győzelmére 2.25 az odds, a döntetlenre 3.50, a Barca diadalára 3.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Leave a Reply