Polekszics: Jó a döntetlen a Fradi ellen

2014. March 22. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Vukasin Polekszics, a Kecskemét labdarúgócsapatának kapusa már egy döntetlennel is elégedett lenne a Ferencváros elleni vasárnapi bajnokin, Forró Gyula azonban a győzelmet sem tartja lehetetlennek.

Generic

A tabella 11. helyén álló Kecskemét vasárnap este, a 21. forduló zármérkőzésén a Ferencvárost fogadja, amely a dobogón szeretne végezni, de eddig elég gyengén teljesít a tavasszal, és csak a 8. pozíciót foglalja el. A Kecskemét együttesében a Diósgyőr ellen az 50. NB I-es mecsét játszotta Forró Gyula, aki korábban még a Fradi ellen mutatkozott be az első osztályban, most pedig küzdelmes találkozóra számít a zöld-fehérek ellen.

“A Fradinak élet-halál lesz ez a mostani meccs, a dobogót tűzték ki célul, ehhez mindenképpen nyerniük kell, ami már hosszabb ideje nem jött össze nekik a bajnokságban” – kezdte a balhátvéd a klub honlapján. “Azt azért nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egy gőzelemmel egy pontra fel is zárkózhatnánk rájuk, ami egyértelműen extra motiváció. Ugyanakkor egy Fradi ellen alapból mindenki nagyon motivált, függetlenül a kitűzött céloktól és a tabellán elfoglalt helytől” – fogalmazott Forró Gyula.

A kecskemétiek kapusa, Vukasin Polekszics úgy véli, hogy százszázalékot kell nyújtaniuk az erős Ferencváros ellen. Korábban a Debrecen kapusa volt, elmondta, hogy ott mindig mindenki ellen kötelező volt a győzelem, de a KTE színeiben azért mások a célok. “Ha egy pontot szerzünk, szerintem azzal sem lehetünk elégedetlenek, hiszen egy erős és masszív Fradival találkozunk majd” – fogalmazott a klub honlapján Polekszics.

Arra, hogy a hazai pályán játszó Kecskemét mégis meg tudja nyerni a meccset, 3.20 a szorzó, a döntetlenre 3.30, a Ferencváros sikerére pedig 2.25 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply