Győrbe látogat az Újpest

2014. October 18. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A tabella tizedik helyén szerénykedő, tavalyi ezüstérmes Győri ETO labdarúgócsapata az egyre jobb formába lendülő, ötödik helyezett Újpestet fogadja az NB I 11. fordulójában vasárnap.

Generic

A Győri ETO messze nem szerepel az idén úgy a bajnokságban, ahogy az egy tavalyi ezüstérmestől elvárható lenne, Horváth Ferenc vezetőedző fel is ajánlotta a lemondását, amit azonban nem fogadott el a vezetőség. A csapat 14 nap alatt öt fontos mérkőzést játszik, fogadja az Újpest és a Diósgyőr csapatát a bajnokságban, Szombathelyre és a félbeszakadt mérkőzés pótlására, Kecskemétre utazik, a Gyirmót ellen pedig már a legjobb nyolc közé kerülhet a Magyar Kupában. Az első erőpróba a vasárnapi, Újpest elleni meccs lesz a tabella 10. helyén álló győrieknek, akiknél eltiltott nincs, és sérüléssel is csak egy játékos, Giorgi Kvilitaia bajlódik, de a gólerős center a kispadra valószínűleg leülhet.

Horváth Ferenc a mérkőzés előtt elmondta, hogy az Újpest jó csapat és nagyon közel áll a szívéhez az a játék, amit a lila-fehérek játszanak. “Mi az utolsó két meccsünket elvesztettük, de egy csapat akkor veszik el, ha a hitét veszti. Én az elmúlt két hétben azt láttam, hogy a csapatnak van hite, és mindenki tudja, hogy nem ott van a helyünk a tabellán, ahol most állunk, hanem sokkal előbbre” – fogalmazott a győriek trénere.

Az újpestieknél a válogatottól hazatért Simon Krisztián elmondta, hogy a nemzeti csapatnál töltött időszakot lezárta magában azzal, hogy Nebojsa Vignjevics vezetőedző mindenki előtt gratulált neki az öltözőben. Kipihentnek érzi magát, fejben is friss, és nagyon várja, hogy újra pályán lehessen.

Szerinte a Győr gödörben van, de reméli, hogy nem ellenük támadnak fel. “Jó játékosaik vannak, de nekünk inkább magunkra kell foglalkoznunk. A saját játékunkat kell nyújtani, akkor olyan nagy baj nem lehet. Az ETO ellen nem fogadnám el a döntetlent, abból már van elég” – utalt Simon arra, hogy az eddigi kilenc meccsből ötször döntetlenre végzett az Újpest.

A Győr győzelmére 2.05, a döntetlenre 3.40, az Újpest sikerére pedig 3.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply