Torres 90 percet játszana

2014. October 18. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Az AC Milan nyáron szerződtetett világbajnok csatára, Fernando Torres nagyon jól kijön edzőjével, Filippo Inzaghival, de szeretné már, ha végre 90 percet játszhatna.

Generic

Fernando Torres a nyáron két évre kölcsönben érkezett a Milanhoz, és mind ő, mind pedig az olasz klub szurkolói abban bíznak, hogy megtalálja régi formáját Milánóban a világbajnok spanyol csatár. Eddig négy meccsen lépett pályára, egy gólt szerzett még szeptemberben az Empoli ellen 2-2-re végződött bajnokin. A négy mérkőzésből háromszor kezdett, egyszer csereként szállt be, de amikor a kezdőcsapatban kapott helyet, akkor sem játszotta végig az adott találkozót, most azonban bízik abban, hogy a hétvégén végre 90 percet kap a bizonyításra.

“Senki nem szereti, ha lecserélik, én sem, de nincs semmi konfliktusom ezért a vezetőedzővel, Inzaghival. Persze szeretnék 90 percet játszani, de ezt ő dönti el. Egyébként ő remek edző, és remek csatár is volt, ellátott már néhány hasznos tanáccsal a támadásokat illetően. De nemcsak a támadókkal foglalkozik, az egész csapatot egyben tartja, remek pedagógus” – fogalmazott a 30 éves Torres.

A Milannál felépült sérüléséből Diego Lopez és Jeremy Menez is, mindketten a csapattal edzettek a héten, és vélhetően tudják vállalni a játékot a hétvégi, Hellas Verona elleni idegenbeli bajnokin. A Milan nem szerepel rosszul, az első két meccsét megnyerte, utána kikapott a Juventustól, majd két döntetlen után ismét győzött, így az ötödik helyen áll a tabellán 11 ponttal, a Hellas Verona pedig az idény eddigi meglepetéscsapataként, ugyancsak 11 ponttal a hatodik helyen tanyázik.

A vasárnapi meccsen a hazai pályán játszó Verona győzelmére 3.40, a döntetlenre 3.40, a vendég Milan sikerére pedig 2.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply