Eladta legjobbját a Montpellier

2014. January 21. Tuesday in Egyéb, Hírek

A francia Ligue 1-ban szereplő Montpellier elnöke elárulta, hogy a klub megegyezett Remy Cabella vételáráról az angol Premier League-ben vitézkedő Newcastle Uniteddel.

Jean Fernandez

A játékos azonban csak nyáron távozik Franciaországból.

“Egyezségre jutottunk a Newcastle vezetőivel, amit nem fogok felfedni, mivel így állapodtunk meg” – mondta Laurent Nicollin, a Montpellier első embere a Midi Librének. “Ez azonban nem tartalmazza azt, hogy Remynek már most kellene csatlakoznia az angol együtteshez, június előtt nem fog minket elhagyni.”

Cabella tehetségére szüksége is lesz a francia középcsapatnak, amely néhány évvel ezelőtt még bajnoki címet ünnepelhetett, hiszen a pontvadászatban nem áll valami jól, 21 fordulót követően 21 pontja van, a kiesést jelentő 18. helytől pedig csak négy pontra van.

A 23 éves támadó középpályás idén hat gólt szerzett, ezzel vezeti a házi góllövőlistát, valamint van öt asszisztja is. A 17-szeres francia U21-es válogatott Cabella 2009 nyarán került fel a klub akadémiájáról az első csapatba. A 2010/11-es szezont kölcsönben töltötte az Arles-Avignonnál, de egy évvel később már a Montpellier számított rá, viszont alapemberré a tavalyi szezonban nőtte ki magát igazán, amikor hét góllal és ugyanennyi gólpasszal zárt.

A közel 100 francia élvonalbeli meccsel büszkélkedő tehetség piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 8 és fél millió euróra becsüli.

Szerdán a Paris Saint-Germain otthonában bizonyíthat Cabella és csapata. Francia Kupa-mérkőzést rendeznek Párizsban, a tét a legjobb 16 közé kerülés. A hazaiak sikerét 1.22 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.50, egy esetleges vendég sikerre pedig 16.00 az odds.

A PSG a 2014-es naptári évben tétmeccsen még veretlen, legutóbb a Nantes-ot verte 5-0-ra a Ligue-1-ban. A Montpellier sincs rossz formában, négy meccse nem kapott ki, a hétvégén a Sochaux vendégeként nyert 2-0-ra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply