Vidics már lemondott a bajnoki címről

2014. January 21. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Nemanja Vidic

Vasárnap este a Manchester United 3-1-es vereséget szenvedett a Chelsea otthonában az angol Premier League 22. fordulójában.

 

Nemanja Vidics, a “vörös ördögök” csapatkapitánya már lemondott a bajnoki cím megszerzéséről.

A United Wayne Rooney és Robin van Persie nélkül utazott el a Stamford Bridge-re. Samuel Eto’o vezérletével a Chelsea viszonylag könnyedén nyerte meg a forduló rangadóját, és továbbra is tapad az éllovas Arsenalra. Ami a manchesterieket illeti, 37 ponttal a hetedik a csapat, 11 győzelme mellett pedig már van hét veresége is – ehhez nem igen szoktak hozzá az elmúlt szezonokban az Old Traffordon.

Vidics – akit vasárnap este kiállítottak a találkozó hajrájában elkésett belépője miatt – úgy véli, már lemondhatnak a bajnoki címről, és arra kell összpontosítaniuk, hogy a Premier League-ben az első négy hely valamelyik zárjanak, illetve fontos a jó szereplés a Ligakupában és a Bajnokok Ligájában is.

“Igen, azt hiszem, már elég messze vagyunk” – mondta a szerb belső védő a Sky Sports riporterének azon kérdésére, elúszott-e a bajnoki cím, hiszen a listavezető Arsenal 14 ponttal előzi meg őket. “Mostantól arra kell összpontosítanunk, hogy az első háromban, négyben zárjunk. Optimistának kell lennünk. Nem lesz egyszerű, de most más célokért kell küzdenünk. A Ligakupa és a Bajnokok Ligája is fontos sorozat. Pozitívan kell állnunk a dolgokhoz, ami valóban nem könnyű, össze kell tartanunk, és keményen dolgoznunk azért, hogy a dolgok megváltozzanak körülöttünk.”

Vidicset megkérdezték a United menedzseréről, David Moyesról is, de a 32 éves védő csak annyit felelt, hogy ő és csapattársai is belefáradtak már abba, hogy a skót szakemberről faggatják őket.

A Manchester United győzelmét 1.35 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.50, a Sunderland sikerére pedig 10.00 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply