Győzni akar a West Ham

2014. January 21. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Andy Carroll

Az angol Ligakupa elődöntőjében oda-visszavágós párharcokat rendeznek.
A Manchester City igen könnyű helyzetben van a visszavágó előtt, hiszen nagyon simán, 6-0-ra nyert otthon a West Ham United ellen.

Nincs abban semmi meglepő, hogy a City nyerni tudott a “kalapácsosok” ellen, és talán az sem számít csodának, hogy 6-0 lett az összecsapás végeredménye, mert a West Ham az utóbbi időben pocsék formában van. Az FA-kupában például egy ötöst kapott a másodosztályú Nottingham Forest vendégeként, míg a Premier League-ben a kiesést jelentő 18. helyen szerénykedik.

Ennek ellenére Sam Allardyce menedzser szeretné megnyerné az összecsapást, hiszen papíron mégiscsak tétmérkőzésről van szó, ráadásul Andy Carroll is már egyre jobb állapotban van. Az angol válogatott csatár mindössze 48 percet játszott eddig a szezonban, a nyár vége óta sérüléssel bajlódik.

“Jó meccset akarunk játszani, szeretnénk nyerni” – mondta a szakember. “A büszkeségünkért játszunk, szeretnénk jó teljesítményt nyújtani.

Remélhetőleg sikerül majd megnehezítenünk a Manchester City dolgát. Néhány játékosunk eltiltása letelik, ami jó hír, és várhatóan Carroll számára is több játéklehetőséget tudok majd biztosítani. Nem szabad azonban kapkodnunk, folyamatosan kell beépítenünk a csapatba.”

A West Hammel ellentétben a City szárnyal, november óta nem szenvedett vereséget, legutóbbi négy meccsét pedig úgy nyerte meg, hogy 17 gólt rúgott és mindössze kettőt kapott. A Cardiff City tudta bevenni Manuel Pellegrini együttesének kapuját, ráadásul kétszer is, de a szombati bajnoki így is magabiztosan nyerték a “polgáriak”.

A West Ham United győzelmét 8.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.25, a Manchester City sikerére pedig 1.40 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply