Edzőt keres a Norwich City

2015. January 7. Wednesday in Angol Championship, Hírek

Neil Adams
Gőzerővel keresi új edzőjét a Norwich City labdarúgócsapata, a másodosztályú együttes menedzsere, Neil Adams a szombati, FA-kupa-búcsút követően mondott le posztjáról.

 

Az élvonalból tavaly kiesett csapat a Championshipben sem áll feljutást jelentő helyen, 24 forduló alatt mindössze tízszer nyert, hétszer játszott döntetlent és hétszer kikapott. A 37 pont azt jelenti, hogy a Norwich a 7. helyen áll, hátránya 11 pont a listavezető Bournemouth mögött, de három ponttal kevesebbje van a még rájátszást jelentő hatodik helyen álló Brentfordhoz képest is.

Adamset eddig is sok támadás érte a szurkolók részéről, a szombati kudarc azonban végleg megpecsételte sorsát. Az FA-kupa 3. fordulójában a harmadosztályú Preston North End 2-0-ra győzött, a szakember pedig benyújtotta lemondását.

“Meggyőződésem, hogy még mindig jó esélyünk van a feljutásra. A klub igazi közege a Premier League lenne. Azonban úgy érzem, hogy a csapat érdekét az szolgálja a legjobban, ha távozom, és megadom a lehetőséget a váltásra, és ezzel arra, hogy pozitív hatás érje a fiúkat” – nyilatkozta Adams, aki tavaly április óta dolgozott vezetőedzőként.

A klub közleményben köszönte meg munkáját, és azt írta, kis pihenőt követően július elsejétől ismét számít rá az utánpótlásban.

A Sky Sports úgy tudja, hogy a posztra a jelenleg ideiglenesen vezető Mike Phelan a legesélyesebb, aki 1986 és 1989 között futballozott is a klubnál, menedzserként azonban eddig nem kapott lehetőséget. Szóba kerülhet még a legutóbb a Tottenhamnél dolgozó Tim Sherwood mellett az egykori Barcelona-középpályás, Oscar Garcia, aki tavaly egészségügyi probléma miatt távozott a Watfordtól, illetve Karl Robinson, a Milton Keynes Dons szakvezetője.

A Norwich legközelebb szombaton a Bournemouth vendégeként lép pályára, a listavezető hazai győzelmére 2.00 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a Norwich City idegenbeli sikerére 3.75 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply