DVTK: Jenner napokon belül aláír

2014. October 28. Tuesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Julian Jenner minden bizonnyal az NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK labdarúgója lesz hamarosan, és ezt Árki Gábor, a borsodiak sportigazgatójának szavai is alátámasztják.

Generic

A holland játékos legutóbb a Ferencvárost erősítette, majd bejelentette visszavonulását, így hazájában vállalt munkát edzőként. A fiatalok tanítását azonban szünetelteti, hiszen a DVTK megkereste őt, és várhatóan nemsokára meg is születik a megállapodás a felek között. A miskolciak sportigazgatója elmondta, mindenképpen szeretnék soraikban tudni a támadót, aki legszebb éveit az AZ Alkmaar játékosaként töltötte.

“Lépésről lépésre haladunk előre, a mai napon a játékos Miskolcon járt orvosi vizsgálaton” – mondta Árki a diósgyőriek hivatalos honlapjának, a dvtk.eu-nak. “A stadionban elvégeztük a felméréseket, melyek egy szerződés aláírása előtt szükségesek, ezeket értékeljük természetesen, ha minden rendben van, akkor jöhet a következő lépés. Miután mindkét fél elfogadta azokat a feltételeket, melyeket egymással szemben támasztanak, akkor aláírásra kerülhet a szerződés. Abban a pillanatban, amikor erre sor kerül, azonnal értesítjük majd a szurkolókat és a sajtó munkatársait.”

Kedden a miskolciak fontos Magyar Kupa-meccset játszanak, ellenfelük a bajnokságot vezető Videoton lesz, ráadásul idegenben. Tomiszlav Szivics együttese az előző kiírásban egészen a döntőig menetelt, ahol büntetőpárbajt követően maradt alul az Újpesttel szemben. A Vidit az előző Ligakupa-szezonban legyőzte a DVTK, ráadásul a döntőben, így a székesfehérváriak nem vehetik félvállról az összecsapást, még úgy sem, hogy most nincsenek kirobbanó formában Elek Ákosék.

A Videoton sikerét 1.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.75, a vendég Diósgyőr sikerére pedig 5.50 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply