Koeman: Ott lehetünk jövőre a BL-ben

2014. October 28. Tuesday in Egyéb, Hírek

Ronald Koeman
Ronald Koeman, az angol Premier League-ben szereplő Southampton menedzsere szerint csapatával akár az első négy hely valamelyikén is zárhatnak a szezon végén.

 

Kilenc forduló után a “szenteknek” nincs okuk szégyenkezni, hiszen 19 ponttal a második helyen állnak a tabellán, hátrányuk négy egység a listavezető Chelsea-vel szemben. A jó kezdés után Koeman bizakodó, és szerinte esélyük lehet kiszorítani akár a Liverpoolt és az Arsenalt is az első négyből az idény végén.

“Ha nem kell európai kupameccseket játszanod, az azt jelenti, hogy sokkal több időd van egy héten az edzésekre” – mondta a holland szakember, aki játékosként a Barcelonát is erősítette. “Ez nekünk nagyon jó, hiszen a nyáron az együttes alaposan átalakult, én is pár hónapja jöttem, így van idő összeszokni, begyakorolni a taktikákat a tréningeken. Az ellenfeleknek sűrűbb a program, de amíg nekik van 26 nemzetközi szintű játékosuk, addig nekünk nincs. Mindössze ez a különbség a nagyok és a Southampton között.”

Ennek ellenére Koeman bízik együttesében, amellyel nagy sikert érne el, ha az első négyben tudna végezni. A Liverpoolnak és az Arsenalnak a Bajnokok Ligájában kell helytállnia, míg az Everton és a Tottenham Hotspur az Európa Ligában szerepel. A jelenlegi, felsőházban tartózkodó gárdák közül a negyedik West Ham Unitednak, a hatodik Swansea Citynek és a nyolcadik Manchester Unitednak nincs nemzetközi kötelezettsége idén.

Szerdán a Soton az angol Ligakupában lép pályára, ellenfele majd a Stoke City lesz idegenben. A Stoke sikerét 3.40 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a vendég Southampton győzelmére pedig 2.25 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply