Doll tudja, mit kell tenni

2014. September 21. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Böde Dániel
A Ferencváros az ősz legfontosabb mérkőzését játssza vasárnap, az ellenfél az ősi rivális Újpest lesz a Megyeri úton.

 

A ferencvárosiak eddig hét bajnokijukból ötöt megnyertek, viszont idegenben nem remekelnek, Pápán és az MTK otthonában is vereséget szenvedtek. Vasárnap is idegenbeli összecsapás vár az együttesre, ráadásul a nagy rivális Újpest otthonában, ez a derbi – mint minden évben – fontosabb minden más meccsnél a fradisták számára.

Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője úgy véli, hogy idegenben is sikerülhet legyőzni az újpestieket, de csakis akkor, ha koncentráltan, szenvedélyesen, erősen fociznak játékosai.

“Tudjuk, hogy mit kell tennünk, és készen állunk a kezdő sípszóra. Jó, hogy a magyar bajnokságban van egy ilyen nagy derbi, örülök, hogy ismét Újpesten léphetünk pályára.

Tavasszal már összecsapott egymással a két együttes úgy, hogy a Fradit Doll, a hazaiakat pedig a jelenlegi vezetőedző, Nebojsa Vignjevics irányította. Akkor az Újpest gyorsan vezetést szerzett, de Gyömbér Gábor egyenlítése után a 88. percben Somalia megszerezte a győztes találatot a Fradinak.

“Akár meg is ismételhetnénk azt az eredményt, amit tavasszal értünk el Újpesten, csak most hamarabb kellenre rúgni a győztes gólt. Nem szeretnék több ősz hajszálat” – fogalmazott a német szakember.

Az Újpest győzelmére 3.30 az odds, a döntetlenre 3.25, a Ferencváros sikerére 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply