Bizakodva utazik Debrecenbe a Kecskemét

2014. September 21. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Bekő Balázs
A Kecskeméti TE kicsit beragadt a rajtnál, de Bekő Balázs vezetőedző a múlt heti, Győr elleni meccs teljesítményével már elégedett volt.

 

A kecskemétiek a múlt héten a Győri ETO-t fogadták, és viszonylag jó játékkal 1-1-es döntetlenre állt, amikor a játékvezető félbeszakította a mérkőzést, mert az esőzések miatt a pálya játékra alkalmatlan állapotba került. A vezetőedző most abban bízik, hogy a DVSC elleni összecsapásra is sikerül átmenteni ezt a formát, és sikerülhet meglepni a szezont a vártnál gyengébben kezdő hajdúságiakat.

A jó példa adott, a Pécs a múlt héten legyőzte a Nagyerdei Stadionban a bajnoki címvédőt. Korábban a kecskemétieknek is voltak jó meccseik a Loki ellen, de idegenben még sosem sikerült pontot szereznie.

“Amit az utóbbi hetekben nyújtottunk, azt lenne jó folytatni, minél tovább fokozni. Ehhez sok minden kell, de nagyon bízom benne, hogy ez folytatható. Nem feltartott kézzel megyünk Debrecenbe sem, bár ennél nehezebb meccset nem nagyon lehet elképzelni. Én azt várom, hogy amit eddig fegyelembe, figyelembe, taktikailag, alázatban mutattunk az elmúlt meccseken, azt Debrecenben is sikerrel tudjuk hozni” – fogalmazott Bekő.

A debreceniek vezetőedője, Kondás Elemér elismerte, hogy csapata mentálisan padlót fogott a nemzetközi kupákból való kiesést követően, de az edzettségi szinttel, a fizikai formákkal nincs gond a Lokinál, ezért abban bízik, hogy ha a fejekben sikerült rendet tenni, végre megindulhat felfelé az együttes a tabellán, a hét forduló alatt szerzett nyolc pont ugyanis kritikán aluli teljesítmény a címvédőtől.

A DVSC győzelmére 1.36 az odds, a döntetlenre 4.75, a KTE diadalára 8.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply