Először nyert a Puskás Akadémia

2014. September 21. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Megszerezte első győzelmét a labdarúgó OTP Bank Liga 2014/15-ös szezonjában a Puskás Akadémia csapata: Benczés Miklós együttese a nyolcadik forduló szombati játéknapján hazai környezetben 3-0-ra nyert a Pápa ellen.

 

OTP Bank Liga, 8. forduló:

Puskás Akadémia FC – Lombard Pápa 3-0 (2-0)

Pancho Aréna, 500 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Szakály D. (7.), Tischler (42.), Sallai R. (88.)
sárga lap: Tóth B. (61.), illetve Csilus T. (75.)

  • Puskás Akadémia: Danilovic – Szélesi (Lorentz 32.), Kelic, Vaszicsku, Fabio – Polonkai (Harsányi 57.), Tóth B., – Czvitkovics, Lencse, Szakály D. (Sallai R. 83.) – Tischler
  • Pápa: Szűcs L. –Jagodics B., Csizmadia, Bogunovic, Frizoni – Zulevs (Waltner 66.), Csilus T., Tóth G., Faggyas – Kenesei, Popin

Szép támadás után szerzett vezetést a Puskás Akadémia a találkozó elején. A vendég együttes ezt követően sokkal többet birtokolta a labdát, mezőnyfölényüket több helyzet és kapura lövés is jelezte. Az első félidő végén Tischler erőszakossága újabb felcsúti gólt eredményezett, így megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre a hazaiak.

A második játékrészben is inkább a pápaiak próbálkoztak a gólszerzéssel, a Puskás az előny megtartására törekedett. A mérkőzés végén a csereként beállt 17 éves Sallai állította be a végeredményt. A helyzeteit jobban kihasználó hazaiak megérdemelten győztek.
A Puskás Akadémia először nyert bajnoki találkozót a Pancho Arénában.

bszt \ sgg \ gtr

MTI 2014. szeptember 20., szombat 22:34

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply