Manchesterbe is győzni megy a Chelsea

2014. September 21. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
Vasárnap csúcsrangadót játszanak a Premiershipben, a címvédő Manchester City az éllovas Chelsea-t fogadja.

 

A Chelsea nagyszerűen kezdte a Premiership-idényt, négy forduló után négy győzelemmel áll, úgy, hogy mindegyik bajnokiját legalább két góllal nyerte meg. A Swansea-nek négy, az Evertonnak hat gólt lőtt a csapat, vagyis José Mourinho vezetőedzőnek minden oka megvan a biazkodásra a négy forduló után hét ponttal álló City ellen.

Az optimizmusra az is okot adhat, hogy az előző idényben oda-vissza sikerült legyőzni a Cityt, igaz, Mourinho szerint ez nem jelent semmit a vasárnapi rangadó előtt.

“Teljesen mindegy, mi történt az előző szezonokban, ez egy teljesen más történet. Tiszteljük a manchesterieket, mert maximálisan kiérdemlik a tiszteletet, de bízunk magunkban annyira, hogy kimondjuk, győzni megyünk a Cityhez” – mondta Mourinho a rangadó előtt.

A hétközi Bajnokok Ligája nyitány ugyanakkor nem sikerült a legjobban a Chelsea számára, csak 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Schalkéval. Igaz, a City sem járt jobban, miután 1-0-ra kikapott a Bayern München otthonában.

“Általában három, négy, öt, hat gólokat szerzünk, de a Schalke ellen csak egyet sikerült lőnünk, ezért javulnunk kell minden téren” – tette hozzá a portugál szakember.

A találkozón pályára léphet az elmúlt napokban kisebb sérüléssel bajlódó Diego Costa, és természetesen ott lesz a kezdőben a négy forduló után hat gólpasszal álló Cesc Fabregas is.

A City hazai sikerére 2.45 az odds, a döntetlenre 3.40, a Chelsea győzelmére 3.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply