Diósgyőrben folytatja Bekő Balázs

2015. May 15. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Bekő Balázs
Már hetekkel ezelőtt beszámoltak a lapok Bekő Balázs várható diósgyőri szerződéséről, csütörtökön a miskolci klub bejelentette a szakember érkezését.

Bekő teljesítményét széles körben elismeri a szakma, a fiatal szakember Kecskeméten egy olyan keretből gyúrt felsőházas gárdát, amelyet sokan a leggyengébbek közé soroltak az idény előtt. Bekő több fiatalt is beépített együttesébe, így a 18 éves Kitl Miklóst, vagy a 21 éves Novák Csanádot, és végig kiegyensúlyozottan szerepelt a sztárok nélküli együttessel.

A szakember neve Tomiszlav Szivics távozása után merült fel Miskolcon, azóta mindenben megállapodtak a felek, és bejelentették a vezetőedző szerződtetését.

“A DVTK minden szempontból a legmagasabb szintet képviseli eddigi karrieremben. Olyan klubnál szerettem volna dolgozni, ahol igazi futballközeg van, és Diósgyőr, mint tudjuk, azon kevés helyek egyike, ahol érdemes dolgozni. A keret erős. Kis korrekciókra szorul, de a nyári átigazolási szezonban nem lesz nagy jövés-menés. Hangsúlyoznám, hogy csak olyan játékos lehet a keretben, aki a Diósgyőrben és a Diósgyőrért szeretne játszani” – fogalmazott Bekő.

A szakember elmondta: a cél, hogy az első ötben végezzen a DVTK a következő idényben, máskülönben nem lenne motiváció a játékosok számára, ráadásul a miskolci közeg arra predesztinálja ezt a csapatot, hogy ott kell lenni a tabella első negyedében.

A DVTK vasárnap az élvonaltól licencproblémák miatt búcsúzó Győri ETO-t fogadja, természetesen még Vitelki Zoltán irányításával. A hazai győzelemre az odds, a döntetlenre , győriek sikerére a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply