Megkapja a lehetőséget Kádár a bizonyításra

2015. May 15. Friday in Egyéb, Hírek

A magyar válogatott védője, Kádár Tamás vasárnap idei második bajnoki mérkőzésén léphet pályára a lengyel bajnokaspiránsnál.

Generic

Kádár nagy reményekkel igazolt télen a lengyel bajnokságban szereplő Lech Poznanhoz, de eddig nem sikerült kiharcolnia helyét a kezdőcsapatban, összesen egyszer volt pályán a kezdő sípszótól együttesében, és hat alkalommal állt be csereként.

Hétvégén a bajnoki éllovas poznaniak a harmadik Jagiellonia gárdáját fogadják, a találkozón szinte bizonyosan kezdő lesz a magyar hátvéd, aki az eltiltott Paulus Arajuurit pótolhatja a védelem közepén.

“Egyelőre nehéz megjósolni, mi történik majd vasárnap, de egyvalamit biztosra vehetnek: készen állok a feladatra. A védelem minden posztján játszottam már, védekező középpályás is voltam, de a legjobban a védelem közepén érzem magam. Mindent meg fogok tenni, hogy a Lech bajnok legyen. A feladat természetesen nem könnyű, de legutóbb idegenben legyőztük a Legiát, ami nagyon fontos lépés volt a bajnoki cím felé vezető úton. Remélhetőleg vasárnap lépünk még egyet” – mondta Kádár a poznan.sport.pl-nek

Maciej Skorza vezetőedző elmondta: tökéletesen elégedett a magyar játékos edzésmunkájával, hozzáállásával és képességeivel.

“Eddig akárhányszor szükség volt rá, megállta a helyét, így történt ez Bielsko-Bialában is, ahol kilencven percet töltött a pályán. Teljesen természetes, hogy ő helyettesítse Paulust” – fogalmazott a szakember.

Az idényben hazai pályán egyetlen vereséget számláló Lech győzelmére 4/9 az odds, a döntetlenre 16/5, a Jagiellonia diadalára 13/2 a szorzó. Márciusban, az alapszakaszban a Lech 2-0-ra verte hazai pályán vasárnapi ellenfelét.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply