Nem vesz tudomást előnyéről a Middlesbrough

2015. May 15. Friday in Angol Championship, Hírek

Aitor Karanka
Bár idegenben nyerni tudott a Middlesbrough a rájátszás első meccsén, Aitor Karanka figyelmeztette játékosait: még nincs megnyerve a Brentford elleni párharc.

A Middlesbrough a bajnoki helyezés, és a korábbi egymás elleni meccsek alapján esélyesebbnek számított a Brentfordnál már a play off-párharc első mérkőzése előtt is, a múlt heti, idegenbeli 2-1-es siekrt követően pedig karnyújtásnyira került a továbbjutás. Karanka ennek ellenére azt kéri játékosaitól, hogy úgy lépjenek pályára a pénteki hazai visszavágón, mintha győzelmi kényszerben játszana az együttes.

“Már az első meccs után is elmondtam: még nem értünk el semmit. Úgy kell pályára lépnünk, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. A Brentford remek csapat, az első perctől kezdve koncentráltnak kell lennünk pénteken. Nem tudom, hogyan kell döntetlenre játszani, ezért úgy kell pályára lépnünk, hogy meg kell nyerni a találkozót” – így Karanka.

Kollégája, Harlee Dean érdekesen nyilatkozott, ő azt mondta, hogy az első meccsen a Brentford mutatott jobb játékot, a Borónak összesen két fegyvere van, a kontrajáték és a rögzített szituációk. Karanka ehhez annyit fűzött hozzá, hogy tiszteletben tartja kollégája véleményét.

A Borónál visszatér a csapatba Jonathan Woodgate, és játékra jelentkezett a kisebb sérüléssel bajlódó házi gólkirály, Patrick Bamford is.

A Boro hazai győzelmére 19/20 az odds, a döntetlenre 13/5, a Brentford diadalára 16/5 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply