Szombaton elbúcsúzik Liverpooltól Gerrard

2015. May 15. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Steven Gerrard
Az angol Premier Liga utolsó előtti fordulójában a Liverpool a Crystal Palace gárdáját fogadja, és bebiztosíthatja ötödik helyét a bajnokságban. A mérkőzés mégis a csapatkapitány búcsúja miatt érdekli leginkább a hazai szurkolókat.

Bár a Liverpool számára komoly tétje van az összecsapásnak, a Palace elleni bajnoki nem a megszerzett pontokról fog szólni, a szurkolókat sokkal inkább foglalkoztatja, hogy a klub ikonja, az idény végén távozó Steven Gerrard utolsó mérkőzését játssza az Anfielden.

Gerrard teljes pályafutását a Liverpoolban töltötte, és immár 15 éve az egyik legfontosabb játékosa a vörösöknek, több mint 700 mérkőzéssel a háta mögött nem túlzás kijelenteni, hogy a klub történetének egyik legnagyobb alakja. A veterán középpályás néhány hónapja jelentette be, hogy elbúcsúzik sikerei színhelyétől, a következő idényt már a tengerentúlon, az MLS-ben kezdi meg.

“Nagyon szeretném megnyerni a mérkőzést, szép búcsúval szeretnék elköszönni a közönségtől” – fogalmazott Gerrard, majd többször bocsánatot kért a társaitól, amiért most mindenki arról beszél, hogy ő lesz a középpontban, miközben ezt inkább a csapat érdemelné meg.

“Elmondhatatlanul fog hiányozni az Anfield, és a Liverpool szurkolói is. Hiányozni fognak a csapattársaim is. Érzékeny búcsú lesz a szombati, de a terv az, hogy megpróbálok összeszedett és erős maradni, könnyek nélkül elköszönni mindenkitől” – fogalmazott Gerrard.

A Crystal Palace legutóbbi négy bajnokiját elveszítette, de Alan Pardew irányításával már régen eltávolodott a kieső zónától, és biztos középcsapatként zárja az idényt.

A Liverpool győzelmére 9/20 az odds, a döntetlenre 15/4, a Palace diadalára 7/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply