Derbire készül az Újpest és a Fradi

2014. September 20. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Balajcza Szabolcs
Vasárnap rendezik az ősz egyik legjobban várt rangadóját az OTP Bank Ligában, a Ferencváros az Újpest otthonába látogat.

 

Egyik csapat sem kezdte rosszul az idényt, a Fradi a 7. forduló után a második helyen áll a tabellán, az Újpest pedig sokáig veretlen volt, csak múlt héten, a listavezető Videoton FC otthonában maradt először pont nélkül. Nebojsa Vignjevics irányításával masszív csapat lett a lila-fehére gárda, ezt mutatja a 7 meccsen kapott négy gól is. Elöl azonban még vannak hiányosságok, a két gólfelelős, Kabát Péter és a nemrég igazolt Kim Ojo is sérült, távollétükben kevés gólt szerez a gárda.

A Fradinál Thomas Doll a vezetőedző, és egy kínos pápai vereségen kívül eddig csak az MTK elleni örökrangadón nem sikerült mindhárom pontot begyűjteni.

Természetesen mindkét oldalon kiemelten készülnek az összecsapásra, amelyet már azok a játékosok is nagyon várnak, akik még sosem játszottak fővárosi derbin.

“Amióta idekerültem, az első perctől kezdve azt sulykolják belém, hogy ez az év mérkőzése, ezt a meccset mindenáron meg kell nyerni és ez a legfontosabb összecsapás a bajnokságban. Szóban, gondolatban segítettek megtapasztalni, hogy mit jelent a derbi. Hamarosan a pályán is érzékelni fogom. Tudom, hogy ebben az esetben nem számít a helyezés. Be kell tartani Vignjevic mester utasításait és nyerni fogunk. Teljes gőzerővel készülök az FTC ellen. Nagyon várom a derbit” – nyilatkozta a Haladásból nyáron igazolt, immár válogatott középpályás, Nagy Gábor.

Az Újpest szerdán 2-2-es döntetlent játszott a Ligakupában Ajkán, míg a Fradi magabiztosan, 2-0-ra verte a ZTE-t ugyanebben a sorozatban.

A vasárnapi meccsen az Újpest győzelmére 3.30 az odds, a döntetlenre 3.25, a vendég Ferencváros diadalára 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply