Kimászna a gödörből a Loki

2014. September 20. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Mészáros Norbert
A DVSC-Teva címvédőként kezdte a bajnokságot, és már hét forduló alatt tetemes, 13 pontos hátrányt halmozott fel a listavezető Videotonhoz képest.

 

A debreceniek jutottak a legtovább a nemzetközi porondon, de ők sem tudták biztosítani helyüket a BL vagy az EL főtábláján, előbbi sorozatból a BATE, utóbbiból a Young Boys ütötte ki Kondás Elemér csapatát. A kiesést követően a bajnokságban is jöttek a pofonok, a legutóbbi négy meccsből csak egyet sikerült megnyerni, a múlt heti vereség az addig nyeretlen Pécs elleni meccsen mélyre lökte az együttest.

A hétközi Ligakupa-fordulóban a másodosztályú Békéscsaba vitte el a pontokat a Nagyerdei Stadionból, ezek után nem csoda, hogy sokan krízishelyzetről beszélnek a Lokival kapcsolatban. Bódi Ádám szerint nagy baj nincs, de kétségtelen, hogy a nemeztközi kupákból való kiesés megfogta a csapatot.

“A nemzetközi kupából kiestünk, pedig két percen múlott, hogy bejussunk a csoportkörbe. Megviselte a csapatot, de ami történt, megtörtént, most már nem szabad ezzel foglalkoznunk, minden erőnkkel azon leszünk, hogy a jelenre koncentráljunk” – nyilatkozta honlapunknak a DVSC-TEVA középpályása, Bódi Ádám.

A hétvégi ellenfél a Kecskemét lesz, a találkozót Debrecenben játsszák le. A Loki nem számíthat lelkes szurkolótáborára, a drukkerek ugyanis jelezték, hogy bojkottálják a meccseket, tiltakozásul a szövetség által bevezetett klubkártya rendszer ellen.

“Szerencsére most már a sérültek többsége felépült, hét közben, a Ligakupa-meccsen már pályára léptek, így hétvégén is lehet majd rájuk számítani. Kreatív játékosok is vannak köztük, így bízom benne, ezzel most nem lesz gond a Kecskemét ellen. Szeretnénk megszerezni a három pontot, hiszen szükség van rá, most különösen, mert nem kezdtük jól a szezont” – mondta Bódi.

A DVSC vasárnapi győzelmére 1.36 az odds, a döntetlenre 4.75, a mindössze négypontos Kecskemét diadalára 8.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply